– Udiskutabelt at Molde skal slå Lillestrøm

Fotballkommentator Rune Hustad er ikke i tvil. I dag SKAL Molde slå Lillestrøm. Han spår Lillestrøm et stykke ned på tabellen, og sier at dette er et lag Molde skal slå om de skal ta sikte på en medaljeplassering.

Slik analyserer fotballkommentator Rune Hustad Moldes sjanser mot Lillestrøm i dagens kamp. Intervjuer er Terje Reite.

Foran hver serierunde lager NRK Møre og Romsdal Nett-TV-innslaget «Snakk om fotball». Her handler det om Moldes første hjemmekamp.

Foran hver serierunde analyserer NRK Møre og Romsdals fotballmedarbeidere stoda, og skisserer hva som er spenningsmomentene foran hver kamp, i Nett-TV-innslaget «Snakk om fotball»:

I dag er det klart for Moldes første hjemmekamp for sesongen. De tar imot Lillestrøm, som ikke er spådd noen stor sesong.

Hva tror du om årets utgave av Molde? Hvordan tror du det går i dag? Hva må til for at suksessen skal fortsette? Si din mening i kommentarfeltet under artikkelen.

Det har skjedd flere endringer i Moldes stall foran sesongen. Vegard Forren er borte, og det er også endringer i angrepet.

– Laget i år er i alle fall nesten like godt som fjorårets. Forren er kanskje hakket bedre enn Toivio. Og chukwu skal erstatte Angan. DET er for meg det største spenningsmomentet, sier fotballkommentator Rune Hustad.

Molde har allerede et tap bak seg. Det ble ingen suksess i første serierunde, da laget måtte dra poengløse hjem fra Stavanger.

– Tapet borte mot Viking var kanskje ikke så overraskende. Laget fra Stavanger har alltid hatt et godt tak på Molde. Dette er en av fotballens finurligheter, sier Hustad.

I oppkjøringen til sesongen har Molde satset på tung internasjonal motstand. I lokale kamper har Solskjær prioritert spilletid for spillere som ofte starter på benken. Dermed kan det ut fra resultatene se ut som om det har vært en trøblete sesongoppkjøring for Molde.

Rune Hustad er imidlertid ikke bekymret foran årets første hjemmekamp.

– Når Solskjær stiller med toppet mannskap, blir dette bra, sier Hustad.

Dagens kamp starter på stadion i Molde klokka 18.30.

Viking-Molde

Slik gikk det i første serierunde. Moldes nye forsvarer Joona Toivio fortviler etter en Viking-scoring.

Foto: Kent Skibstad / NTB scanpix

Fotballnyheter