NRK Meny

Fortsatt usikkert for Ribery

Franck Ribery har fått ødelagt deler av VM-oppladning på grunn av ryggproblemer, men Frankrike håper han blir frisk til lagets siste oppkjøringskamp mot Jamaica kommende søndag, melder NTB.

– Han har hatt problemer med ryggen i de siste seks ukene. Han har vært på nye tester på et sykehus i Paris, og lørdag morgen var han hos en spesialist før avreisen til Nice. Siden har han fulgt et restitusjonsprogram som skal gjøre ham spilleklar til søndag, sier en representant for Frankrikes Fotballforbund.

Siste nytt

 • Odd-venstreback klar for Brann

  Odds venstreback, Thomas Grøgaard, har skrevet under for serieleder Brann. 24-åringen slutter seg til bergenserne fra januar 2019.

  Det bekrefter Brann på sine nettsider.

  Grøgaard gjennomførte den medisinske testen mandag, og har signert en toårskontrakt med Brann.

  Thomas Grøgaard
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • G19 tapte åpningskamp

  Norge startet G19-EM i Finland med 1–3 tap mot Portugal. Norge reduserte til 1–2 ved Eman Markovic i andre omgang, men G19-gutta fikk aldri utligningen. I stedet scoret Portugal sitt tredje mål på overtid.

  norge-portugal-g19
  Foto: Mikko Stig / Lehtikuva / NTB Scanpix
 • Frigitt RBK-spiller til Ranheim

  Magnus Stamnestrø, som nylig ble frigitt av Rosenborg skal forsette karrieren i Ranheim. 26-åringen har vært i RBK siden 2015, men har ikke spilt en seriekamp for klubben siden 2016.

  Magnus Stamnestrø
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag