Eikrem spydde som «en blå drage»: – Fantastisk å se

Molde overtok tabelledelsen etter 2-0-seieren over Lillestrøm. Men seieren kostet, og Magnus Wolff Eikrem var så sliten etter kampen at han ikke klarte å stoppe og spy.

Molde-spillerne feirer mål

I FORM: Magnus Wolff Eikrem (i midten) er nå toppscorer i eliteserien med fire mål. Det samme har Torgeir Børven i Odd.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg var som en blå drage utpå der. Jeg bør vel kanskje slutte å drikke så mye vann og sportsdrikk før kamp, sa en lattermild Magnus Wolff Eikrem om spyingen i sluttminuttene på Åråsen.

eikrem

UTSLITT: Magnus Wolff Eikrem (t.v.) ville egentlig sette seg på benken fordi han var så sliten, men ble værende og kjempe.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Eikrem var sterkt delaktig i at Molde sikret tre nye poeng søndag kveld. Han scoret gjestenes første mål da det gjenstod et kvarter av kampen – hans fjerde scoring på fem kamper. På tampen av oppgjøret var Eikrem så utslitt at han ikke klarte å holde igjen lenger: og spydde og spydde og spydde til magesekken var skrapt for innhold.

– Selv om det kanskje er feil ordvalg, så er det fantastisk å se at vi går i kjelleren og jobber på. Eikrem ville ut, men vi hadde en annen der som måtte byttes ut også og da gjør han den jobben fantastisk, sier en svært fornøyd Molde trener i Erling Moe.

Knudtzon scoret mot gamle lagkamerater

Det så lenge ut til at det skulle ende 0-0, og på en humpete gressmatte var det vanskelig for begge lagene å få til noe særlig spill.

Det var langt mellom sjansene, men det var de blåkledde som til slutt trakk det lengste strået. Nevnte Eikrem fikk ballen på 16 meter og plasserte den hardt bak Marko Maric i Lillestrøm-buret.

knudtzon

SENKET GAMLEKLUBBEN: Erling Knudtzon scoret mot Lillestrøm på Åråsen, men klarte ikke å juble foran Kanarifansen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Ti minutter senere satt den igjen for gjestene. Den tidligere LSK-spilleren Erling Knudtzon ble spilt alene med Maric, dro lekkert av målvakten og plasserte ballen i det åpne målet. Målet var hans første for Molde i Eliteserien.

– Det er veldig spesielt. Man er glad og ønsker jo å vinne kampen, og for min egen del er det godt å komme i gang med mål, men samtidig føles det rart å score mot Lillestrøm som var hjemmet mitt i ni år, forteller Knudtzon.

Leder tabellen

Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien med ti poeng, før Viking med ni poeng møter Odd tirsdag. Molde-treneren virket svært fornøyd med resultatet, og oppsummerer kampen slik:

– Det var kontrollert, profesjonelt og godt utført. Jeg synes vi spilte på en fornuftig måte, sier Moe til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Lippi blir landslagssjef for Kina

  Italienske Marcello Lippi er tilbake som trener for det kinesiske herrelandslaget i fotball, fire måneder etter at han ble erstattet av Fabio Cannavaro, melder NTB. 71-åringens, som måtte gå etter tapet mot Iran (0-3) kvartfinalen i Asia-mesterskapet i januar, skal nå forsøke å ta Kina til VM-sluttspillet i Qatar i 2022.

  AFP_1GU5VG
  Foto: STR / AFP
 • Finland sendte Sverige ut av VM

  Finland scoret etter bare et minutt i kvartfinalen i ishockey-VM, men Sverige slo tilbake og ledet 3-1. Finnene snudde igjen kampen og vant 4-3. Dermed er de klare for semifinale, hvor de møter Russland. Canada og Tsjekkia møtes i den andre semien.

  X01548
  Foto: DAVID W CERNY / Reuters
 • Johannessen og Rød nærmere gull

  Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball.

  Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen.

  Magnus Rød scoret fem mål.

  f
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal