Eikrem spydde som «en blå drage»: – Fantastisk å se

Molde overtok tabelledelsen etter 2-0-seieren over Lillestrøm. Men seieren kostet, og Magnus Wolff Eikrem var så sliten etter kampen at han ikke klarte å stoppe og spy.

Molde-spillerne feirer mål

I FORM: Magnus Wolff Eikrem (i midten) er nå toppscorer i eliteserien med fire mål. Det samme har Torgeir Børven i Odd.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Jeg var som en blå drage utpå der. Jeg bør vel kanskje slutte å drikke så mye vann og sportsdrikk før kamp, sa en lattermild Magnus Wolff Eikrem om spyingen i sluttminuttene på Åråsen.

eikrem

UTSLITT: Magnus Wolff Eikrem (t.v.) ville egentlig sette seg på benken fordi han var så sliten, men ble værende og kjempe.

Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Eikrem var sterkt delaktig i at Molde sikret tre nye poeng søndag kveld. Han scoret gjestenes første mål da det gjenstod et kvarter av kampen – hans fjerde scoring på fem kamper. På tampen av oppgjøret var Eikrem så utslitt at han ikke klarte å holde igjen lenger: og spydde og spydde og spydde til magesekken var skrapt for innhold.

– Selv om det kanskje er feil ordvalg, så er det fantastisk å se at vi går i kjelleren og jobber på. Eikrem ville ut, men vi hadde en annen der som måtte byttes ut også og da gjør han den jobben fantastisk, sier en svært fornøyd Molde trener i Erling Moe.

Knudtzon scoret mot gamle lagkamerater

Det så lenge ut til at det skulle ende 0-0, og på en humpete gressmatte var det vanskelig for begge lagene å få til noe særlig spill.

Det var langt mellom sjansene, men det var de blåkledde som til slutt trakk det lengste strået. Nevnte Eikrem fikk ballen på 16 meter og plasserte den hardt bak Marko Maric i Lillestrøm-buret.

knudtzon

SENKET GAMLEKLUBBEN: Erling Knudtzon scoret mot Lillestrøm på Åråsen, men klarte ikke å juble foran Kanarifansen.

Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Ti minutter senere satt den igjen for gjestene. Den tidligere LSK-spilleren Erling Knudtzon ble spilt alene med Maric, dro lekkert av målvakten og plasserte ballen i det åpne målet. Målet var hans første for Molde i Eliteserien.

– Det er veldig spesielt. Man er glad og ønsker jo å vinne kampen, og for min egen del er det godt å komme i gang med mål, men samtidig føles det rart å score mot Lillestrøm som var hjemmet mitt i ni år, forteller Knudtzon.

Leder tabellen

Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien med ti poeng, før Viking med ni poeng møter Odd tirsdag. Molde-treneren virket svært fornøyd med resultatet, og oppsummerer kampen slik:

– Det var kontrollert, profesjonelt og godt utført. Jeg synes vi spilte på en fornuftig måte, sier Moe til NRK.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Svenskene raste mot Weng: – Fryktelig usportslig

På dagen ti år etter Petter Northug ble kalt en «gris» grunnet sin oppførsel på VM-stafetten i Kollen er det Heidi Weng som får høre det av svenskene etter et norsk gull.

Siste nytt

 • Tottenham vant etter selvmål

  Tottenham ble presset av nedrykkstruede Fulham i deler av torsdagens byderby, men et selvmål av Tosin Adarabioyo ga 1-0-seier på bortebane.

  Målet kom etter en flott gjennomført Spurs-kontring i det 19. minutt. Gareth Bale spilte fram Dele Alli fra egen halvdel. Ballen ble spilt ut til Son Heung-min på venstresiden, og på hans innlegg var Alli frampå med en flikk som via Adarabioyo endte i nettet.

  Mourinhos mannskap ble presset av Fulham som skapte flere sjanser gjennom den andre omgangen. Fulham fikk blant annet et mål annullert av VAR etter 62 minutter.+9

  Ti1ti9iJvPs
  Foto: Neil Hall / AP
 • Everton fortsatte seiersrekken

  En sjanserik kamp mellom West Bromwich og Everton endte med 1-0- seier til gjestene fra Merseyside etter ny Richarlison-scoring.

  West Brom skapte sjanser i de første minuttene av begge omgangene, før Everton tok over.

  I det 65. minutt skulle Everton endelig få scoringen sin etter å ha presset på. Et praktfullt innlegg fra Gylfi Sigurdsson fant hodet til Richarlison, som scoret for fjerde kamp på rad i ligaen.

  Joshua King kom inn etter 83 minutter, men kampen bød ikke på noen store sjanser etter nordmannens innhopp, og Everton kunne kontrollere inn sin tredje seier på rad.

  Gzy750VbCPU
  Foto: SHAUN BOTTERILL / AFP
 • Kontrollert til EM-finale

  Jakob Ingebrigtsen har full kontroll i sitt innledende heat på 1500-meter i innendørs-EM i friidrett.

  Nordmannen kontrollerer feltet og tar seg videre som nummer to i sitt heat.

  Storebror Filip klarte overraskende ikke å ta seg videre. Han slet på de siste rundene, og måtte stole på at tiden var god nok. Det var den ikke, dermed er han ute av finalen på 1500 meter.

  Ifølge trener og far Gjert Ingebrigtsen skyldes den dårlige tiden «pakka» muskulatur i beina som Filip har slitt med i det siste.

  – Med en gang han begynner å pushe på litt så begynner musklene å protestere. Jeg er spent på å snakke med han etterpå og høre om det er så galt at han burde reise hjem eller om han venter og løper 3000-forsøket, det får vi se, sier Gjert Ingebrigtsen til NRK.

  Finalen går fredag ettermiddag. Da har Jakob Ingebrigtsen varslet supertid.

Sendeplan

Kl. Program Kanal