Graham Hansen ute med brudd i leggbeinet

– Det er veldig kjipt og utrolig trist, forteller landslagsprofilen.

Caroline Graham Hansen i landskamp for Norge mot Israel

SKADET: Caroline Graham Hansen har pådratt seg et brudd i leggbeinet under helgens kamp mot Frankfurt og resten av høstsesongen ryker. Her er spiller hun landskamp for Norge mot Israel tidligere i høst.

Foto: Svein Ove Ekornesvaag, Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Landslagsspiller Caroline Graham Hansen har pådratt seg et brudd i leggbeinet etter kampen mot Frankfurt i Bundesliga søndag. Det bekrefter 21-åringen til NRK.

– Jeg mister resten av høsten og regner med å være klar til oppkjøringen i januar, forteller Graham Hansen til NRK.

Situasjonen som førte til 21-åringens avbrekk skjedde i det 54. minuttet da Graham Hansen gikk i bakken innenfor sekstenmeteren. Det betyr at landskampen mot Tyskland på bortebane 29. november ryker og kamper i den tyske cupen, Mesterligaen og Bundesliga for Wolfsburg.

– Det er veldig kjipt og utrolig trist, fortsetter fotballspilleren til NRK.

Målløs toppkamp for Graham Hansen - NRK Sport - Sportsnyheter, resultater og sendeplan

I sommer kom 21-åringen tilbake etter langvarige skadeproblemer. I høst har hun spilt godt både for klubb og landslag. Neste år er det fotball-EM i Nederland, men mesterskapet står neppe i fare.

– Jeg er optimistisk med tanke på fremtiden likevel. Jeg gleder meg til resten av sesongen, avslutter Graham Hansen.

Sportsnyheter

Joshua King slo tilbake etter marerittår: – Følte jeg hadde noe å bevise

Det er gått ti måneder siden Joshua King sist scoret et mål. Mot gamleklubben Everton slo han skikkelig tilbake og ble matchvinner med et hat trick.

Siste nytt

 • Zlatan med mål og selvmål

  Zlatan Ibrahimovic scoret for begge lag da han spilte fra start i Serie A for første gang på nesten et halvt år. Milan vant så vidt mot ni Bologna-spillere.

  Det endte 4-2 til gjestene etter to sene mål. Ibrahimovic fastsatte selv resultatet.

  40-åringen var i Milans startoppstilling for første gang siden 9. mai, etter å ha kvittet seg med skaden som kostet ham slutten av forrige sesong, sommerens EM-sluttspill og begynnelsen av denne sesongen.

  Det begynte bra, da han spilte fram Rafael Leão til ledermålet etter et kvarter. Det så mørkt ut for hjemmelaget Bologna da midtstopper Adama Soumaoro fikk rødt kort noen minutter senere, og Milan-kaptein David Calabria doblet ledelsen før pause.

  I det 49. minutt rotet Ibrahimovic det til på defensiv dødball. Nicolas Dominguez slo inn, og svensken stusset ballen i eget mål. Det inspirerte Bologna, som bare tre minutter senere utlignet ved Musa Barrow.

  I det 58. minutt fikk Bologna-kaptein Roberto Soriano marsjordre for en stygg stempling, og hjemmelaget måtte spille den siste drøye halvtimen med ni mann.

  Milan slet likevel med å avgjøre, men i det 84. minutt kom ledermålet signert Ismael Bennacer. I siste ordinære minutt gjorde Ibrahimovic 4-2 med assist fra samme Bennacer.

  Serie A - Bologna v AC Milan
  Foto: Jennifer Lorenzini / Reuters
 • Mead hjelpte England til seier

  Arsenal-spissen Beth Mead stråla då Englands beste kvinner entra Wembley for første gang på to år.

  I VM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland var stillinga 0–0 då Mead entra bana etter 63 spelte minutt. Eit kvarter seinare leda England 4–0, og Mead hadde skåra eit hat trick.

  Beth England skåra det siste målet for England, som no har ein målskilnad på 22–0 i VM-kvalifiseringa, og styrer mot eit nytt meisterskap.

  Beth Mead
  Foto: BAPTISTE FERNANDEZ / Icon Sport
 • Ulrikke Eikeri skriver historie

  Ulrikke Eikeri og hennes australske makker Ellen Perez vant Tenerife Ladies Open. Dette er den første WTA-tittelen som deles ut til en norsk kvinne.

  WTA er det øverste nivået i kvinnetennis.

  I finalen slo Eikeri og Perez det ukrainske makkerparet Lyudmyla Kichenok og Marta Kostyuk 2-0 i sett.

  Seieren kommer kun tre måneder etter at hun nådde sin første finale i WTA.

  Cleveland Championships - Day 6
  Foto: Lauren Bacho / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal