Brasil overbeviste ingen

De første fotballkampene i herrenes OL-turnering ble spilt i dag, og Brasil med to verdensstjerner på banen fikk det tøft.

Ronaldinho

Ronaldinho

Foto: - / AFP

Hernanes scoret det eneste målet da Brasil slo Belgia 1-0 i OL-turneringen i fotball.

Det var store forventninger til verdensstjerneen Ronaldinho, men vinnermålet kom ikke før 11 minutter før slutt i kampen.

Belgia holdt unna mot Ronaldinho, Diego og Alexandre Pato lenge, men fikk det vanskelig etter at Vincent Kompany fikk rødt kort etter 72 minutters spill.

Italia ovebeviste

Italia på sin side slo Honduras enkelt 3-0. Sebastian Giovinco ordnet 1-0 etter 41 minutter med et knallhardt skudd fra 30 meter. Rett før pause doblet Giuseppe Rossi på straffespark. Robert Acquafresca la på til 3-0 etter pause, også det på straffe.

Stuart Holden scoret målet som sørget for at USA slo Japan 1-0, mens Australia og Serbia spilte 1-1

Siste nytt

 • Hovland slettet 36 år gammel rekord

  Viktor Hovland gikk første runde i PGA-turneringen i Jeju Island på 69 slag. Det var nordmannens 18. runde i touren på rad på 60-tallet, noe som er PGA-rekord. Før torsdagens turneringsstart i Sør-Korea hadde det norske golfesset spilt 17 runder på rad på PGA-touren på 60-tallet. Med sin 69-runde torsdag økte han rekken til 18, noe ingen andre spillere har klart siden statistikken ble offisiell i 1983.

  Før turneringen delte Hovland rekorden med amerikanske Bob Estes som hadde 17 runder på rad i 2001. Nå troner den norske 22-åringen alene øverst på listen.(NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Bokser død fire dager etter kamp

  Den 27 år gamle bokseren Patrick Day (til høyre på bildet) døde onsdag, fire dager etter at han ble slått ut i tiende runde i en kamp i Chicago.

  Den amerikanske bokseren ble lørdag kveld slått ut i tiende runde i en kamp mot den tidligere olympiske bokseren Charles Conwell i Wintrust Arena i Chicago. Slaget som sendte Day i kanvasen, var så hardt at han etterpå fikk konstatert hjerneskade.

  Day ble lagt i kunstig koma, men livet sto ikke til å redde. Etter fire dager døde bokseren på sykehus.

  I et følelsesladd brev skrev motstanderen Conwell (21) at han aldri mente at noe slikt skulle skje.

  – Alt jeg ville var å vinne. Hvis jeg kunne tatt det tilbake, ville jeg gjort det. Ingen fortjener noe slikt, sto det i brevet som er gjengitt av BBC. (NTB)

  Bokser Patrick Day, til høyre
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Frisk endte uten poeng i CHL

  Frisk Asker tapte onsdag 3-7 mot finske Tappara og ryker ut av gruppespillet i Champions Hockey League med null poeng fra seks kamper. Det er aller første gang at et norsk lag ikke tar et eneste poeng i løpet av CHL-gruppespillet. Tidligere har Vålerenga (2014) og Stavanger (2017) tatt ett poeng, ifølge Budstikka.

  Anders Bastiansen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal