NRK Meny
Normal

Brasil overbeviste ingen

De første fotballkampene i herrenes OL-turnering ble spilt i dag, og Brasil med to verdensstjerner på banen fikk det tøft.

Ronaldinho

Ronaldinho

Foto: - / AFP

Hernanes scoret det eneste målet da Brasil slo Belgia 1-0 i OL-turneringen i fotball.

Det var store forventninger til verdensstjerneen Ronaldinho, men vinnermålet kom ikke før 11 minutter før slutt i kampen.

Belgia holdt unna mot Ronaldinho, Diego og Alexandre Pato lenge, men fikk det vanskelig etter at Vincent Kompany fikk rødt kort etter 72 minutters spill.

Italia ovebeviste

Italia på sin side slo Honduras enkelt 3-0. Sebastian Giovinco ordnet 1-0 etter 41 minutter med et knallhardt skudd fra 30 meter. Rett før pause doblet Giuseppe Rossi på straffespark. Robert Acquafresca la på til 3-0 etter pause, også det på straffe.

Stuart Holden scoret målet som sørget for at USA slo Japan 1-0, mens Australia og Serbia spilte 1-1

Siste nytt

 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg