Brasil overbeviste ingen

De første fotballkampene i herrenes OL-turnering ble spilt i dag, og Brasil med to verdensstjerner på banen fikk det tøft.

Ronaldinho

Ronaldinho

Foto: - / AFP

Hernanes scoret det eneste målet da Brasil slo Belgia 1-0 i OL-turneringen i fotball.

Det var store forventninger til verdensstjerneen Ronaldinho, men vinnermålet kom ikke før 11 minutter før slutt i kampen.

Belgia holdt unna mot Ronaldinho, Diego og Alexandre Pato lenge, men fikk det vanskelig etter at Vincent Kompany fikk rødt kort etter 72 minutters spill.

Italia ovebeviste

Italia på sin side slo Honduras enkelt 3-0. Sebastian Giovinco ordnet 1-0 etter 41 minutter med et knallhardt skudd fra 30 meter. Rett før pause doblet Giuseppe Rossi på straffespark. Robert Acquafresca la på til 3-0 etter pause, også det på straffe.

Stuart Holden scoret målet som sørget for at USA slo Japan 1-0, mens Australia og Serbia spilte 1-1

Siste nytt

 • Marerittkveld for PSG

  PSG-spillerne Neymar og Kylian Mbappé måtte begge gå av banen med skade for henholdsvis Brasil og Frankrike i kveldens landskamper. Neymar tuslet av banen etter 8 minutter mot Kamerun, mens Mbappé gikk av før pause mot Uruguay.

  Neymar
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Sverige rykket opp

  Sverige måtte slå Russland i den siste nasjonsligakampen for å vinne gruppen, og også rykke opp til øverste nivå. Victor Lindelöf sendte svenskene i føringen tidlig, og Marcus Berg punkterte kampen i 2. omgang. Dermed rykker Sverige opp.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Serbia trolig Norges motstander

  Skottland sørget med seier over Israel for at de er beste gruppevinner i C-divisjonen i nasjonsligaen. Norge er da nummer to, og møter 3.-rangerte Serbia til omspill om EM-plass, med mindre de tar seg videre gjennom den vanlige EM-kvalifiseringen.

  UEFA Nations League - League C - Group 4 - Serbia v Lithuania
  Foto: Marko Djurica / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal