NRK Meny
Normal

Bjørnstad videre i Australia

Det så stygt ut for Henrik Bjørnstad, men med en sterk avslutning klarte nordmannen cuten og er klar for videre spill på Nationwidetouren i Australia.

Bjørnstad
Foto: Holm, Morten, Morten Holm / SCANPIX

Bjørnstad begynte på hull ti og pådro seg bogey på hull 15., 17. og 18 etter at han fikk en birdie på hull 13.

Men nordmannen hentet seg inn med jevnt og godt spill mot slutten. Birdies på hull 2, 8 og 9 holdt til 42.-plass og videre spill. Totalt på fredagens runde endte han ett slag under par og ligger totalt på -3 før tredje runde lørdag.

Australia dominerer på hjemmebane. Craig Parry og Brett Rumford deler førsteplassen med ni slag under par.

Siste nytt

 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Olic tilbake for Kroatia

  Tidligere stjernespiss Ivica Olic er tilbake i Kroatias landslag. Han blir assistent for den nye landslagssjefen Zlatko Dalic. – Det er en ære å være del av Kroatias landslag igjen, denne gang i en annerledes rolle, sier Olic til forbundets nettsted.

  UEFA-CUP
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Dømt for promillekjøring

  Nord-Irlands landslagssjef Michael O'Neill er fratatt førerkortet i 16 måneder og idømt en bot på 1300 pund for promillekjøring. O'Neill ble stoppet i utkanten av Edinburgh i september. Han blåste rødt, og hadde promille på tre ganger tillatt nivå.

  VM-kvalfiseringskamp i fotball, Norge - Nord-Irland (1-0).
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg