Hopp til innhold

Bekreftet: Nottingham fikk poengtrekk-anke avslått – smell i nedrykksstriden

Premier League-klubben Nottingham Forest nådde ikke fram med sin anke knyttet til de fire minuspoengene klubben er ilagt for økonomiske regelbrudd.

Det opplyser Premier League. Velrenommerte The Athletic skrev tidligere tirsdag om utfallet av ankebehandlingen. Avslaget kan potensielt få store konsekvenser for nedrykkskampen i den engelske toppdivisjonen.

Anken skal ha blitt behandlet i kjølvannet av en høring 24. april. Utfallet ble angivelig å opprettholde straffen.

Nottingham ble i mars ilagt fire poeng trekk av en uavhengig kommisjon. Bakgrunnen var brudd på Premier Leagues regler for lønnsomhet og bærekraft.

Klubben kunne angivelig ha blitt trukket seks poeng, men endte med fire som følge av at klubben vedkjente forholdet og samarbeidet godt med kommisjonen i etterforskningen.

Med to kamper igjen av sesongen ligger Forest på plassen over nedrykksstreken. Luton under streken er tre poeng bak. (NTB)

FILE PHOTO: Premier League - Tottenham Hotspur v Aston Villa
Foto: David Klein / Reuters

Siste nytt

 • Sykdomstrøbbel i Frankrikes EM-tropp

  Frankrike-trener Didier Deschamps og flere spillere skal være rammet av forkjølelsessymptomer få dager før lagets første kamp spilles i fotball-EM.

  I følge franske medier skal flere av spillerne ha våknet opp med forkjølelse torsdag morgen. Det skal visstnok ha gått hardest utover Bayern München-stjernen Kingsley Coman.

  – Fra mitt ståsted ser det ut til at det går mye bedre. Jeg hadde influensa på tirsdag med litt feber. Men det er bedre nå. Hele laget er bedre, utenom Coman, som er litt sykere, sa Ousmane Dembélé på en pressekonferanse, ifølge DPA.

  For Frankrike braker EM løs på mandag, hvor Østerrike står på motsatt banehalvdel.

  Kingsley Coman
 • Frankrike får tildelt OL-medalje 124 år på etterskudd

  Lloyd Hildebrand tok sølv på 25 kilometer sykling under OL i 1900, som ble arrangert i årets vertsby Paris.

  Torsdag har den eksekutive komiteen i IOC besluttet å ta sølvmedaljen fra Storbritannia og gi den til Frankrike.

  På den tiden kunne utøverne selv melde inn ett lisensnummer fra landet de representerte.

  Nyere undersøkelser har imidlertid vist at Hildebrand var født og oppvokst i Frankrike. I tillegg skal han ha konkurrert for en fransk klubb før og etter mesterskapet.

 • Marerittstart for Hovland

  Viktor Hovland har kommet virkelig skjevt ut på den første runden i majorturneringen US Open.

  Etter en par på rundens første hull, slo Hovland seg ut i trøbbel med utslaget på nordmannens andre hull. Nordmannen klarte å slå seg fremover, men endte da opp helt inne ved en kant og måtte melde ballen uspillbar. Dermed endte han opp med en dobbeltbogey, før han fortsatte med en bogey på det neste hullet.

  Hovland startet runden på hull ti og da han kom til hull 14 fortsatte problemene. Fra greenbunkeren fikk han akkurat ballen opp på greenen, men ikke nok til å unngå at den trillet ned igjen. På det andre forsøket ble ballen liggende på greenen, men Hovland misset putten og måtte konstatere nok en dobbeltbogey.

  Dermed er han altså hele fem slag over par etter fem spilte hull og i skrivende stund helt nede på en delt 129. plass, ti slag bak leder Patrick Cantlay.

  Viktor Hovland

Sendeplan

Kl. Program Kanal