NRK Meny
Normal

Avslo megabud på brennhet Selnæs

SANDVIKA (NRK): Ole Selnæs (22) har imponert så kraftig i sesongåpningen at større klubber allerede ligger langflate.

Selnæs

ETTERTRAKTET: Ole Selnæs har storspilt for St. Etienne.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Etter det NRK kjenner til har St. Etienne avslått flere konkrete bud på Selnæs, og minst ett bud kom fra en Premier League-klubb.

Summene blir beskrevet som «store i skandinavisk målestokk», og et av budene skal ha kommet fra Stefan Johansens nye klubb Fulham, ifølge VG.

Samtidig har ett bud vært i nærheten av 100 millioner kroner. Hvis budet hadde blitt godtatt, kunne Selnæs blitt tidenes nest dyreste nordmann bak Tore André Flo, som dro fra Chelsea til Rangers for cirka 160 millioner kroner.

– Kult med interesse

Ole Selnæs er naturligvis klar over den store interessen, men han er ordknapp når NRK videreformidler opplysningene.

Høgmo

IMPONERT: Landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

– Det viser at du gjør ting riktig. Jeg kan ikke si så mye mer enn det. Men på generelt grunnlag kan jeg si at det er kult med interesse. Samtidig tar jeg det med ro. Jeg har troen på at jeg er i rett klubb nå, sier Selnæs til NRK.

Det er med andre ord uaktuelt at St. Etienne slipper han i dette overgangsvindet, som stenger onsdag, men Selnæs innrømmer at har en drøm om enda større oppgaver.

– Jeg tenker ikke så langt frem i tid. Du har alltid en drøm innerst inne om å spille på høyest nivå. Du får nye mål når du når dine gamle, men vi er ennå i startfasen, sier Selnæs.

Storspilt

Etter å ha brukt våren til å spille seg nærmere førsteelleveren, har 22-åringen fått en helt sentral rolle i St. Etienne denne sesongen.

Selnæs har imponert både fransk presse, lagkamerater og landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

– Han får veldig gode tilbakemeldinger fra St. Etienne. Han er i en drivende utvikling, og nå har han fått en sentral rolle. Han har videreutviklet det offensive spillet, intensiteten og forflytningsevnen, sa Høgmo på tirsdagens pressekonferanse.

Siste nytt

 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • Northugs manager alvorlig skadd

  Are Sørum Langås, manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG. Avisen skriver at ulykken skjedde da han skulle gjøre arbeid på sin nye hytte. Langås ble utskrevet fra sykehuset søndag. Han pådro seg flere brudd i begge armer, i ansiktet og hodeskallen.

  Are Sørum Langås
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal