Hopp til innhold

Vil servere lokal mat på cruiseskipene

Politiker og bonde Ole Magne Omdal har utviklet konseptet «Taste of Sørlandet», som skal servere lokalmat fra Sørlandet til cruiseturister om bord på skipene. Det skriver Avisen Kristiansand.

Prosjektet har fått støtte fra Kristiansand Havn og involverer åtte lokale produsenter, med planer om å utvide.

En erfaren Michelin-kokk og daglig leder Rene Jensen bidrar til å sikre kvalitet og gjennomføring av konseptet.

Neste steg for prosjektet er å delta på en stor cruise-messe i Arendal for å sikre kontrakter med rederiene.

Ole Magne Omdal
Foto: Svein Sundsdal / NRK

Siste nytt fra NRK Sørlandet

Forsvarsadvokat, Ole Joakim Devold.

Skal ha helt lim over øynene på sovende barn: – Erkjenner ikke straffskyld

En person som holder flere pakker med medisiner i hånda.

Testikkelen døde: – Jeg kan ikke løfte barna

Bildet viser ulykkesstedet på Tromøya i Arendal.

Syklist påkjørt: Fremstår alvorlig

en gruppe menn i oransje jumpsuits som går ut av en gul varebil

Frykter for sikkerheten til ambulansearbeidere

Spilles av
Hvor «fat friendly» er Tusenfryd?
Neste