Politiloggen natt til søndag

Tre biler kjørte av veien i tre ulike hendelser, mens to personer ble slått til i Kristiansand og Lillesand. Her er nattens politilogg:

Arendal, kl. 21.59: En person tas med til arresten for beruselse etter å ha vært innblandet i bråk på privat adresse.

Kristiansand, kl. 23.00: Politiet er på Gimlekollen, på en bursdagsfest som har gått litt over styr. Festen avsluttes gradvis, med politiets hjelp. Anmeldelse for forsøk på vold mot politiet og trusler.

Birkeland, kl. 23.24: Politiet avslutter en fest, etter gjentatte klager på fyll, støy og høy musikk.

Vennesla, kl. 23.25: Ungdommer har hatt «hjemme alene»-fest og foreldre kommer hjem til delvis rasert inventar. To av ungdommene tatt hand om av politiet.

Grimstad, kl. 23.46: En restaurant har problemer med to berusede gjester som er nektet adgang. Politiet bortviser en mann.

Eydehavn, kl. 00.03: Krangel og slåssing mellom to kvinner i 20-årene på et privat arrangement. Mulig anmeldelse i ettertid.

Arendal, kl. 00.53: Handgemeng mellom dørvert og gjest på en restaurant på Langbrygga. Eventuell anmeldelse kommer i ettertid.

Søgne, kl. 01.03: En bil har kjørt ned et stativ med postkasser i Tjønnelia. Fører er både beruset og uten gyldig førerkort. Ingen personskade. blodprøve tatt.

Lyngdal, kl. 01.36: En bil har kjørt av veien ved Drangeland. Ingen personskade. To personer ved bilen; menn i 20-åra.

Lillesand, kl. 02.21: Mann (30) slått ned i sentrum – kjørt legevakt for sjekk. Husker ikke noe av hendelsen. Politiet har vitner og sak opprettes.

Kristiansand, kl. 02.49: Kvinne (23) innbrakt til drukkenskapsarresten fra restaurant i sentrum. Åpenbart beruset og ute av stand til å klare seg selv.

Kristiansand, kl. 02.52: En mann (39) har trolig fått nesebrudd etter å ha blitt slått av en annen mann (28) i Kristiansand sentrum ved tretiden i natt. Gjerningspersonen ble innsatt i arresten.

Tveit, kl. 03.29: En bil har kjørt ut av veien og inn i en hage. Politiet mener det er snakk om både stor fart og promille hos fører. Bilføreren, en mann i 20-årene har helle ikke førerkort og fremstilles for blodprøve.

Vennesla, kl. 04.02: Bileier ringer og sier at frontrutene er knust på begge bilene hans. Gjerningspersonen(e) har brukt en snøskuffe. Forholdet anmeldes.

Lillesand, kl. 04.08: Knust rute i forretningsgård i sentrum. Uvisst om dette er rent skadeverk eller forsøk på innbrudd. Vekter sikrer stedet.

I tillegg har politiet bortvist seks personer fra bysentrum eller utesteder i Kristiansand, Grimstad og på Hovden.