NRK Meny
Normal

Panzard nykommer på Sørlandstoppen!

Panzard vil på Sørlandstoppen onsdag 14.november med låta "Long Way Home"

Panzard
Foto: Arild Beckstrøm

Panzard ble startet i 1992 av fire kamerater fra Kvinesdal og Moi og har nylig gitt ut sin andre cd "Long Way Home".  Sørlandstoppens Jury har valgt å presentere tittellåta fra cd'en som viser at det rocker skikkelig av countryrockbandet Panzard som denne gang bare presenterer eget materiale på den nye cd'en. 

Etter mange års spilling rundt i distriktet på 90-tallet, ble Panzard lagt på is og bandmedlemmene engasjerte seg i forskjellige musikkprosjekter med andre band.  I 2006 ble det arrangert en reunion konsert som var så vellykket at det resulterte i deres første cd med de beste sangene fra 90-tallet.  Dette ga mersmak og Panzard fant veien tilbake til studio og produserte sin siste cd med 10 egne låter.

Panzard har vært oppvarmingsband og hatt konserter sammen med Hellbillies, Åsmund Åmli Band, Black Debath og Bare Egil Band med flere, og er blitt kjent for å levere et kjempeshow live.

Panzard
Foto: Arild Beckstrøm

Bandets medlemmer er Cato Birkeland (vokal/gitar), Kjell Skaaland (bass), Ronny Monsen (gitar) og Svein Kåre Navrestad (trommer).

 

Kvinesdal utfordrer Flekkefjord

Panzard utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Bente & The Chaingang, etterfulgt av ClutterBillies fra Arendal, Alejandro Fuentes fra Kristiansand, Grande fra Kristiansand og Anne Marie Almedal fra Kristiansand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista. 

Stemmeliste

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 14.november begynner fredag 9.november og fram til programslutt

1. Bente & The Chaingang/Join my World

2. Clutterbillies/Livin' Life

3. Alejandro Fuentes/All she wanted

4. Grande/We did it all

5. Anne Marie Almedal/Southern Sky

6. Panzard/Long Way Home