Fikk Joikakaker på kirketrappa

Maria Arredondo ble belønnet med sin barndoms livrett på kirketrappa, etter at hun hadde sagt ja til artistkollega Torstein Sødal. Ektemannen hadde sørget for oppdekninga.

Kjendisbryllup i Vennesla

Maria Arredondo og Torstein Sødal giftet seg i Vennesla frikirke lørdag.

– Det føles fantastisk. Jeg føler meg veldig heldig. Akkurat nå er jeg bare veldig lykkelig og takknemlig for at han sa ja, sier Maria Arredondo og ser på sin utkårede.

– Og du sa ja. Vi sa ja, sier Torstein Sødal.

Maria Arredondo og Torstein Sødal

Brudeparet «oppdaget» hverandre i Lillesand kirke, lørdag sa de ja i Vennesla frikirke, der Arredondo ble ble døpt og konfirmert.

Foto: Odd Rømteland / NRK

Arredondo og Sødal smilte om kapp da de kom ut av Vennesla frikirke til tonene av Knudsen og Ludvigsens «Dum og deilig».

På kirketrappa ble de møtt av en kokk som serverte Marias Joikakaker og makaroni, og foran venner, familie og skuelystne matet de hverandre med det som var Arredondos favorittrett som barn.

– Torstein er skikkelig «bridezilla». Jeg er fornøyd så lenge det er nok mat og drikke, god musikk og hyggelig stemning. Torstein er mer opptatt av detaljer. Han har blant annet skrevet kjøreplan, fortalte Arredondo til NRK i går.

Og den noe spesielle serveringa var det Sødal som hadde ordnet for å overraske kona.

Glad for velsignelsen

Media fikk ikke slippe inn i kirka, men Arredondo røpet noen av sine høydepunkter fra vielsen.

– Jeg synes det var veldig spesielt at tantene og mamma sang. Og så hadde jeg gledet meg veldig til velsignelsen, som ble gjort av ei god venninne av meg.

Bruden klarte ikke på stående fot å forklare hva som er det beste med Sødal, men ektemannen hadde svar.

– Maria får fram det beste i meg, sa Sødal og blir belønnet med en god klem.

Snart jul for alle penga

De nygifte entret en toppløs, knallrød amerikansk bil sammen med sine forlovere og dro videre.

Festen skal holdes sammen med 160 gjester på Festningen i Kristiansand.

– Dette er tidenes kjendisbryllup i Vennesla, sa en av de mange som kom for å feire kjærligheten lørdag.

I 2011 hadde de sine første julekonserter sammen. Og når festen er over, blir det julemusikk de kommende månedene. Paret skal i år holde 26 julekonserter rundt om i landet.

Neste uke kommer Maria Arredondo med sin første plate på dialekt. "Heime nå" er tittelen på plata. Vi ble med 27-åringen hjem til Vennesla.

Siste nytt fra NRK Sørlandet