Kunde slått i ansiktet i butikk på Grim

Politiet jakter på en gjerningsmann etter at en kunde helt uprovosert ble slått i ansiktet inne på Meny Grim i Kristiansand.

Meny Grim

Hendelsen skjedde inne på Meny Grim i Kristiansand.

Foto: Kai Stokkeland / NRK

Det opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Magne Storaker, til NRK.no.

– Kunden forteller til politiet at han var og handlet på Meny Grim da en person helt uprovosert slo til ham i ansiktet. Vedkommende ble truffet i øyet, men skaden skal ikke være alvorlig, sier Storaker til NRK.no.

Truffet i øyet

Etter å ha slått kunden i ansiktet skal gjerningsmannen ha forsynt seg av varer ved kassaapparatet i butikken før han stakk fra stedet.

Butikkunden skal ha gitt en god beskrivelse av gjerningsmannen til politiet, men politiet ønsker ikke å gå ut med noe signalement før det er gjort åstedsundersøkelser og foretatt avhør med vitner.

Voldsofferet trengte ikke legehjelp etter episoden, men har opplyst til politiet at slaget var smertefullt.

– Politiet ser svært alvorlig på hendelsen ettersom voldsepisoden skjedde helt uprovosert, sier Storaker.

Saken ble meldt inn til politiet klokken 16.20. Politiet har oppfordret fornærmede til å anmelde saken.

Videoovervåkning

Betjeningen opplyser til NRK at episoden trolig ble fanget på overvåkningskamera. Politiet vil gjennomgå videomaterialet på mandag.

Butikksjef Øystein Ellefsen opplyser til NRK at han var til stede i butikken da episoden skjedde, men at han ikke så opptrinnet.

– Ifølge kunden skjedde det helt uprovosert uten noen foranledning. Det er uklart om han fikk med seg noen varer fra butikken, sier Ellefsen.

Meny Grim