NRK Meny
Normal

Gatebråk preget politiets natt

Det har vært en stille sørlandsnatt for Agder-politiet, men småkranglete folk har likevel gitt politiet oppdrag i løpet av natta.

Politi

Ordensforstyrrelser preger politiloggen på Sørlandet i natt.

Foto: Sundsdal, Svein / Svein Sundsdal/NRK

Etter en dramatisk fredag ettermiddag der to polititjenestemenn ble knivstukket i Vennesla, fikk Agder politidistrikt det roligere i natt.

Dette er noe av det som skjeded i Agderfylkene i natt:

Tvedestrand, kl. 21.52: Politiet fikk melding om et tre som hadde falt over E18 ved Goderstad. Veitrafikksentralen ble varslet for å fjerne treet.

Songdalen, kl. 23.40: Naboer klagde på høy musikk fra en fest i en bolig. Politiet dro til boligen og avsluttet festen, ifølge politiloggen.

Kristiansand, kl. 00.57: En 30 år gammel mann ble bortvist fra sentrum fordi han var full og oppførte seg dårlig.

Arendal, kl. 01.03: En mann i slutten av 30-årene anmeldes for ordensforstyrrelser og trusler mot politiet etter å ha blitt innbrakt til arresten.

Arendal, kl. 01.49: En mann på 38 år blir bortvist fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel. Men han følger ikke politiets pålegg om å fjerne seg fra sentrum, og blir deretter satt i arresten og anmeldt for forholdet.

Tvedestrand, kl. 02.19: En mann i slutten av 30-årene blir mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Førerkortet beslaglegges og det blir tatt blodprøve av mannen.

Grimstad, kl. 04.12: Politiet får melding om at en vindu er knust ved en bedrift i Løkkestredet. Det er uklart om det er stjålet noe fra bedriften.