Evan Seleven nykommer på Sørlandstoppen!

Kristiansands store rockehåp Evan Seleven utfordrer Sørlandstoppen onsdag 3.juni med låta "Love Take-off".

Evan Seleven
Foto: Roger Omnes

Ny CD

Sørlandstoppens jury har gleden av å presentere en av regionens mest spennende og mest omtalte band som nylig har lansert sitt nye album "Detours, Sideways & Delays" hvor vi har hentet låta "Love Take-off".

Indierockband

Evan Seleven har utviklet seg fra å være et undergrunnsfenomen til å bli et veldig hørbart indierockband med elementer av 60- 70- og 90talls rock. Bandet har blant annet gjestet den store, viktige festivalen South By Southwest i Austin Texas i 2007 og spilt på hovedprogrammet som eneste norske, usignerte band. De har varmet opp for kjente ASH i Oslo og blitt kåret til ”Best of Indie 2008” av en amerikansk radiokanal, samt oppnådd spilling i nasjonal og internasjonal radio med en låt fra deres første EP.

Evan Seleven

Evan Seleven
Foto: Roger Omnes

Bandets karismatiske primus motor, frontfigur og gitarist er Nils Olav Drivdal som også er låtskriver for Evan Seleven. De andre bandmedlemmene er Jonathan Perez (trommer), Tara Øverland (vokal og autoharpe), Dan Inge Veåsen (gitar) og Hans Christian Jakobsen (bass). ”Detours, Sideways & Delays” er mikset av Christer André Cederberg i Oslo Lydstudio og mastret av Chris Sansom.

Kristiansand utfordrer Farsund

Evan Seleven utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av RobiE fra Farsund etterfulgt av Marte Haugen fra Grimstad, Bermuda Triangle fra Kristiansand/Mandal, Silje Tronstad fra Kristiansand, og Bergtatt fra Risør. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

1. When it’s raining diamonds/RobiE
2. Take me away / Marte Haugen
3. One without the other one/ Bermuda Triangle
4. Call me / Silje Tronstad
5. Ægir / Bergtatt 6. Love Take-off / Evan Seleven