Dette skjedde natt til søndag

Bråkete fester, taxikunder som ikke betalte og fulle folk som lagde bråk. Her er politiloggen fra Agder-fylkene.

Politi

Politier måtte stoppe flere fester natt til søndag. (Illustrasjonsfoto).

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Vågsbygd, klokken 23.31: Politiet rykker ut til en blokk i Gislemyrveien i Vågsbygd. Årsaken er en melding om ordensforstyrrelser ved høy musikk.

Flekkefjord, klokken 23.31: Politiet stanser en kvinne som kjører bil på E39 ved Flekkefjord. Det er mistanke om at kvinnen kjørte i ruspåvirket tilstand.

Nodeland, klokken 01.46: Politiet rykker ut til en fest med mye bråk på Svarttjønnheia i Nodeland. Da de kommer til stedet avslutter de festen.

Arendal, klokken 02.00: Politiet må bortvise en mann fra Pollen i Arendal fordi han lager bråk.

Mandal, klokken 02.14: Politiet må bortvise en mann fra Store Elvegate i Mandal på grunn av bråk.

Kristiansand, klokken 02.33: Politiet kjører en mann til legevakta etter et slagsmål i Vestre Strandgate i Kristiansand.

Arendal, klokken 02.50: En mann blir pågrepet av politiet ved Friergangen i Arendal og satt i arrest for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Arendal, klokken 02.56: Politiet rykket ut til Rådhusgata i Arendal etter å ha fått melding om at en dame knuste ruter og sparket i biler. Politiet lette etter henne uten resultat.

Kristiansand, klokken 03:20: Politiet får melding om et innbrudd i en bolig i Johan Øydegardsvei i Kristiansand. Da politiet kom til stedet lå gjerningsmannen og sov i kjelleren.

Kristiansand, klokken 03.27: En taxisjåfør får ikke oppgjøret for en tur, og passasjerene stikker av. En patrulje fant personene i en bakhage ved Ryttergangen.

Mandal, klokken 04.38: Naboer klager på høy musikk fra en fest i Neseveien i Mandal. Politiet kommer til stedet og avslutter selskapet.