NRK Meny
Normal

Country-banjorockband fra Arendal på Sørlandstoppen

ClutterBillies  blir nykommer på Sørlandstoppen onsdag 17.oktober med countryrocklåta "Livin' Life". 

ClutterBillies
Foto: Tom Wilgår Christiansen

ClutterBillies
Foto: Tom Wilgår Christiansen

ClutterBillies er et sørlandsk band med sju medlemmer, hvor de fleste har sine røtter på Tromøya og som i august ga ut sin egen cd "Livin' Life" med ti låter. De har alle en variert bakgrunn fra rock, sangkor, danse-, pop- og jazzband, men har nå satset på countryrock.

ClutterBillies begynte med coverlåter i 2003, men har på sin nye utgivelse bare satset på egenproduserte låter innspilt i Clutter Studio. 

Suksess på festivaler

ClutterBillies har hatt stor suksess på festivaler som Seljord Countryfestival og Canal Street og er kjent for tøffe rytmer med gitar- og banjoriff som får stemningen i taket under konsertene.

Vi presenterer tittellåta på cd'en "Livin' Life" som er en fengende, rocka låt i beste ClutterBillies' stil skrevet av Bent Tveit.

ClutterBillies
Foto: Tom Wilgår Christiansen

ClutterBillies er:

Kenneth Sandåker (akk.gitar, vokal), Bent Halvard Tveit (gitarer, banjo, mandolin), Kristian Vågsnes (bass), Ole Petter Nygård (perkusjon, vokal), Vidar Dale (steelgitar, banjo) og Rune Dønnestad (trommer).

Bandet driver også musikk og lydproduksjon for andre artister.

Arendal utfordrer Byremo

ClutterBillies utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Grethe + Enny & Helene Stulien Lauen fra Byremo, etterfulgt av Aslak Gjennestad fra Rykene, Dm7b5 fra Vest-Agder, Ornand Altenburg fra Birkeland og Anne Marie Almedal fra Kristiansand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 17.oktober begynner fredag 12.oktober og fram til programslutt

1. Grethe + Enny og Helene Stulien Lauen/La det gode få slå rot

2. Aslak Gjennestad/Like a Baby

3. Dm7b5/Science of Silence

4. Ornand Altenburg/Catfish Row

5. Anne Marie Almedal/Southern Sky

6. Clutterbillies/Livin' Life