NRK Meny
Normal

17-åring rispet med kniv

Hyttebrann, knivrisping, flere bilister som har kjørt i påvirket tilstand, samt en politimann som ble dyttet på sjøen. Dette er noen stikkord for nattas politilogg.

Kvadraturen skolesenter i Kristiansand.

I nærheten av Kvadraturen skolesenter i Kristiansand ble en 17-åring rispet med kniv.

Foto: Knut Knudsen Eigeland / NRK

Kristiansand, kl. 21.00: En mann kjøres til sykehus etter å ha blitt slått ned på Lund. En person pågripes etter voldsepisoden.

Arendal, kl. 21.37: En bilfører anmeldes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglegges.

Farsund, kl. 22.30: En bilfører mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand i Vanse sentrum. Vedkommende tas med til legevakta for å bli tatt blodprøve av.

Farsund, kl. 22.40: Nok en bilfører mistenkes for å kjøre i påvirket tilstand i Vanse sentrum. Vedkommende har heller ikke gyldig førerkort og tas med til blodprøvetaking. Mistenktes bil beslaglegges fordi vedkommende er tatt flere ganger for å ha kjørt i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort.

Kristiansand, kl. 00.05: En 17 år gammel gutt rispes med kniv ved Kvadraturen skolesenter. Gutten tas med til legevakta for en sjekk og politiet oppretter sak på hendelsen.

Kristiansand, kl. 01.27: En polititjenestemann dyttes på sjøen ved Gravane. Tre personer pågripes for vold mot politiet. Les mer om denne hendelsen her.

Søgne, kl. 01.50: Politiet stopper en bil der sjåføren mangler gyldig førerkort. Bileieren er passasjer og er beruset. Politiet tar derfor bileier for overlatelsesmedvirkning og det tas blodprøve av bileier som dessuten fratas førerkortet.

Arendal, kl. 02.40: UP stopper en beruset mopedist ved Sam Eyde videregående skole. Politiet begjærer mopeden avskiltet.

Lyngdal, kl. 03.20: En bil kjører av veien og politiet mistenker sjåføren for å ha kjørt i beruset tilstand. Det tas blodprøve og førerkortet beslaglegges.

Grimstad, kl. 07.10: Det kommer melding om brann i ei hytte ved Fevik. Politiet får kontakt med hytteeier som bekrefter at ingen er på hytta. Mye tyder på at det er lynnedslag som har forårsaket brannen. Brannvesenet sørger for at det foretas en kontrollert nedbrenning av hytta.