Hopp til innhold

Heder til Brokkestøylen i Setesdal

Geitramseddik fra Brokkestøylen i Setesdal fikk tildelt hedersbetegnelsen «Spesialitet» under åpningsdagen på matmessen UMAMI som arrangeres av Stiftelsen Norsk Mat.

Geitramseddiken er fermentert og laget av håndplukket geitrams fra Brokkestøylen i Setesdal.

Spesialitet-merket administreres av stiftelsen og er et kvalitetsstempel for produkter som tilfredsstiller høye krav til smak og håndverk.

Landbruks- og matminister Nils Kristen Sandtrøen (Ap) sier at produktet er i en særklasse i sin kategori og derfor har fortjent hedersbetegnelsen.

Siste nytt fra NRK Sørlandet

Ekstremværet «Amy»: – Gikk bedre enn fryktet

tekst, tavle

Tiltalt for overgrep og snikfilming av mindreårige

Aline Lima

Fryktar strengare tiltak i barne­vernet: – Vil berre føre til meir kriminalitet

en person som står foran en busk

Julias mor er «Norges farligste kvinne»

null
Spiller nå
6000 uten strøm i Risør 04:01
Neste