NRK Meny
Normal

Slik kommer Norge til EM

Det er fortsatt muligheter.

Fotball er best

IKKE OVER: De norske spillerne kan fortsatt juble i Frankrike.

Foto: 5080 / 5080

Til tross for at Norge tapte for Ungarn på Ullevål i går, er det fortsatt muligheter for at de norske landslagsgutta kommer til EM i Frankrike. Vi har gått gjennom de mest realistiske mulighetene:

1. Spillerne kan gå inn på ticketmaster.com og kjøpe billetter til en eller flere EM-kamper.

2. Landslaget kan dra ned til Frankrike og kjøpe billetter på svartebørs. Dette er litt dyrere, men fullt mulig.

3. De norske landslagsgutta kan søke sommerjobber som ballgutter, pølsekioskarbeidere eller pauseunderholdning. EM sammenfaller med spillernes ferie fra klubbfotballen, og de har allerede mye erfaring fra fotballstadioner og gode referanser. Absolutt mulig.

4. Martin Ødegaard er heldigvis ung og kan søke om å bli en av maskotene som leier spillere inn på banen før kampene.

5. Spillerne kan søke jobb som eksperter i TV2 eller NRK. Etter to kamper på få dager, har sannsynligvis flere spillere bygget opp et godt forhold til de ungarske spillerne. Det kan være en fordel hvis de skal intervjue ungarerne i spillertunellen.

6. Alle er godt trente, og det skulle derfor ikke være noe i veien for at de kjekkeste på laget kan jobbe som gigoloer for rike FIFA-fruer.

7. Alle vet at Høgmo er god på å holde totalfokus på mental trening og visualisering. Derfor er det ikke noe i veien for at spillerne kan få tilbake troen på seg selv, og slik virkelig tro at de spiller i EM. Dette er både det mest tilfredstillende og rimeligste alternativet. Dette forutsetter at landagslaget har like gode evner til å visualisere EM-sluttspill som norske sporstjournalister har.