Hopp til innhold

Stavangermann vant 39 millioner

Mannen fikk full pott for en innsats på rundt 40 kroner.

Arabian Nights

Nettspillet Arabian Nights fra Betsson går ut på å samle like ikoner etter enarmet banditt-prinsippet.

Foto: Illustrasjon: Skjermdump fra betsson.com

Natt til lørdag stakk en mann i 40-årene fra Stavanger av med en gevinst på hele 39 millioner kroner på en såkalt slot-maskin hos nettspillselskapet Betsson.

Dette er trolig den nest største spillegevinsten som er utbetalt i Norge noengang.

– Vi tror det har vært utbetalt en større gevinst fra V75 ved et tilfelle, sier leder Marius Andersen i Betsson Norge til NRK.

– Største enkeltgevinst

Det stemmer, et søk på nettet viser at det var i januar i år at en såkalt familiebong gikk inn hos en mann i 60-årene på Møre. Han delte gevinsten på 40 millioner med kone og fire barn

– Jackpotten har bygget seg opp over lang tid, og det er alltid hyggelig når en vanlig kunde blir Betsson-millionær. Premien er den største enkeltgevinsten vi har utbetalt, og viser at det går an å vinne mye selv med små innsatsbeløp, sier Andersen.

– Blinket og lyste på skjermen

Storgevinsten vant rogalendingen etter å ha satset 40 kroner på Betsson nettspillet Arabian Night.

Det er en slot-maskin der mannen fikk utellingen etter å lagt inn en innsats på fem Euro. Det lyser og blinker og plinger skikkelig på skjermen når Jackpoten slår inn, sier Andersen.

– Betsson oppfordrer spillerne til ansvarlig spill, og har strenge begrensinger på hvor mye man kan satse, sier Andersen