NRK Meny
Normal

– Vi får ikke mye hjelp av disse enpoengerne

Tom Nordlie-effekten lar vente på seg for Sandnes Ulf. Søndag ledet laget lenge, men fikk bare med seg ett poeng hjem etter 1–1 mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimts Mouhamadou Moustapha N'Diaye og Sandnes Ulfs Erik Tønne under eliteseriekampen mellom Bo

Bodø/Glimts Mouhamadou Moustapha N'Diaye og Sandnes Ulfs Erik Tønne under eliteseriekampen mellom Bodø Glimt og Sandnes Ulf.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Etter at Nordlie overtok ansvaret, er det bare blitt to poeng på de fire kampene han har ledet laget. De lyseblå fra Sandnes er nå hele seks poeng bak nestjumbo Brann, som tok viktige poeng med sin seier over RBK.

Sandnes Ulf har åtte poeng opp til Sogndal på kvalifiseringsplassen, mens Bodø/Glimt holder 10.-plassen med 22 poeng.

Les også: «Badou» sikret poengdeling på Aspmyra

Før pause hadde lagene et par gode muligheter hver, men ingen klarte å finne nettmaskene. Kampen bar også preg av at det var to lag som slet med presisjonen i sitt pasningsspill.

Brenes scoret

Sandnes ulf- Bodø Glimt

Randall Brenes ga Sandnes Ulf 1–0 ledelse mot Bodø Glimt.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

En av Costa Ricas VM-helter, Randall Brenes, hadde fått litt mer fart i beina da han utnyttet svakt forsvarsspill hos vertene. Han fikk enkelt stå alene på bakre stolpe og heade inn 1–0 på et overlegg fra Hannes Sigurdsson. Brenes har tidligere spilt for Bodø/Glimt.

Glimt hadde ikke kommet nærmere målsjanser enn noen cornere som det ble lite ut av, men fem minutter før slutt utnyttet Papa Alioune Ndiaye en situasjon inne i Sandes Ulf-feltet etter en corner og banket inn den forløsende utligningen fra distanse.

Fornøyd med nykommerne

– Bodø Glimt er flinke i angrep mot etablert forsvar. Vi blir spilt lave men forsvarer oss godt. Det er litt surt, selv om de har ballen mest, at vi slipper inn målet fire-fem minutter før slutt. Det samme skjedde mot Strømsgodset, og vi får ikke så mye hjelp av disse enpoengerne, men alr i alt er dette en OK bortekamp.

Tom Nordlie

Sandnes Ulf-trener Tom Nordlie var fornøyd med nykommernes innsats i kampen mot Bodø Glimt.

Foto: Ole ANdreas Bø / NRK

Det sier Sandnes Ulf-trener Tom Nordlie til NRK etter kampen. Han var fornøyde med de to nykommerne som spilte søndag.

– Begge er jo litt ute av kamptrening, men Hannes viser jo vinnervilje til tross for litt mange på kondisjon, og Randall kommer seg etter hvert og lager et mål, så det får være greit, mener Nordlie.

Sandnes Ulf-treneren har ikke gitt opp håpet om å berge plassen i eliteserien.

– Det er fortsatt mulig, men vi har jo ikke flyt heller for Ålesund og Brann vinner. Så vi må bare sørge for å gjøre jobben selv. Det pleier å skje mye rart på slutten av en tippeliga-sesong, så man skal ikke gi seg før det er slutt, sier Nordlie.