NRK Meny
Normal

«Badou» sikret poengdeling på Aspmyra

Stillingen endte på 1-1 i oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Sandnes Ulf. – Det var en tøff kamp, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen.

Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Her sikrer «Badou» poengdeling på Aspmyra i 84. spilleminutt.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette var en spesiell kamp. Vi visste Sandnes Ulf måtte vinne og det ble tøft. Men de scoret vel på den eneste sjansen de hadde, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til NRK.no.

Sandnes Ulf har åtte poeng opp til Sogndal på kvalifiseringsplass, mens Bodø/Glimt tok seg forbi to lag opp til 10.-plassen med 22 poeng.

Før pause hadde lagene et par gode muligheter hver, men ingen klarte å finne nettmaskene. Kampen bar også preg av at det var to lag som slet med presisjonen i sitt pasningsspill.

Ut med Ladaen

Tom Nordlie-effekten lar vente på seg for Sandnes Ulf. Søndag ledet laget lenge, men fikk bare med seg ett poeng hjem etter 1-1 mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Glimt startet offensivt i kampen.

Foto: Bjorn Erik Rygg Lunde / NRK
Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Randall Brenes headet ballen i mål og ga Sandnes Ulf ledelsen tidlig i andre omgang.

Foto: Bjorn Erik Rygg Lunde / NRK
Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen

– Det var en deilig scoring, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Etter at Nordlie overtok ansvaret er det bare blitt to poeng på de fire kampene han har ledet laget. De lyseblå fra Sandnes er nå hele seks poeng bak nestjumbo Brann, som tok viktige poeng med sin seier over RBK.

– Vi gjorde mye riktig, men vi må få fart på beina. Vi spilte på tomgang, og vi må bytte ut Ladaen med Ferrarien i annen omgang, sa Nordlie til C More.

Gammel lagkamerat scoret

En av Costa Ricas VM-helter, Randall Brenes, hadde fått litt mer fart i beina da han utnyttet svakt forsvarsspill hos vertene.

Han fikk enkelt stå alene på bakre stolpe og heade inn 1-0 på et overlegg fra Hannes Sigurdsson. Brenes har tidligere spilt for Bodø/Glimt.

Glimt hadde ikke kommet nærmere målsjanser enn noen cornere som det ble lite ut av.

Men fem minutter før slutt utnyttet Papa Alioune Ndiaye en situasjon inne i Sandes Ulf-feltet etter en corner og banket inn den forløsende utligningen fra distanse.

En gevinst

– Det var litt upresist av oss den siste tredelen av første omgang, litt halvhjertet. Når man havner under i kamper mot slike lag er det vanskelig. Men vi kjørte på og fikk 1-1 og nesten 2-1, sier Halvorsen til NRK.

Forrige søndag tok gultrøyene tre poeng mot Sogndal på Aspmyra. Glimt-treneren er fornøyd med det troppen presterte under kveldens kamp, og også med Glimts nye tilskudd, Daniel Berntsen.

– Jeg måtte omrokkere litt i andre omgang for å få rett rytme, og det funket veldig bra. Vi ville jo ha tre poeng, men det ene poenget vi tok er viktig. Det var en deilig scoring vi fikk til, avslutter Glimt-treneren.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Start nærmer seg opprykk

  Steffen Lie Skålevik ble tomålsscorer da Start tok et nytt steg mot Eliteserien med 2-0-seier over Arendal i 1. divisjon lørdag. Seieren betyr at Start kan feire opprykk søndag om Sandnes Ulf taper borte for Elverum og Mjøndalen avgir poeng mot Kongsvinger.

  Starts administerende direktør Even Øgrey Brandsdal med Henrik Robstad på skuldrene
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Lyn rotet bort opprykket

  Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Hjemmeseier mot Korsvoll ville sendt Lyn tilbake på tredje nivå i norsk fotball.

 • Rystede Chelsea slo tilbake

  Chelsea risikerte å gå på sitt tredje strake Premier League-tap da Watford gikk opp i 2-1-ledelse rett etter pausen på Stamford Bridge, men så satte vertene i gang opphentingen. Innbytter Michy Batshuayi utlignet før Cesar Azpilicueta sørget for 3-2 kun tre minutter før slutt. På overtid kronet Batshuayi innhoppet med en dobbel.

  Chelsea
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund