NRK Meny

«Badou» sikret poengdeling på Aspmyra

Stillingen endte på 1-1 i oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Sandnes Ulf. – Det var en tøff kamp, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen.

Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Her sikrer «Badou» poengdeling på Aspmyra i 84. spilleminutt.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Kilde: NRK/NTB

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette var en spesiell kamp. Vi visste Sandnes Ulf måtte vinne og det ble tøft. Men de scoret vel på den eneste sjansen de hadde, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til NRK.no.

Sandnes Ulf har åtte poeng opp til Sogndal på kvalifiseringsplass, mens Bodø/Glimt tok seg forbi to lag opp til 10.-plassen med 22 poeng.

Før pause hadde lagene et par gode muligheter hver, men ingen klarte å finne nettmaskene. Kampen bar også preg av at det var to lag som slet med presisjonen i sitt pasningsspill.

Ut med Ladaen

Tom Nordlie-effekten lar vente på seg for Sandnes Ulf. Søndag ledet laget lenge, men fikk bare med seg ett poeng hjem etter 1-1 mot Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Glimt startet offensivt i kampen.

Foto: Bjorn Erik Rygg Lunde / NRK
Bodø/Glimt - Sandnes Ulf

Randall Brenes headet ballen i mål og ga Sandnes Ulf ledelsen tidlig i andre omgang.

Foto: Bjorn Erik Rygg Lunde / NRK
Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen

– Det var en deilig scoring, sier Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Etter at Nordlie overtok ansvaret er det bare blitt to poeng på de fire kampene han har ledet laget. De lyseblå fra Sandnes er nå hele seks poeng bak nestjumbo Brann, som tok viktige poeng med sin seier over RBK.

– Vi gjorde mye riktig, men vi må få fart på beina. Vi spilte på tomgang, og vi må bytte ut Ladaen med Ferrarien i annen omgang, sa Nordlie til C More.

Gammel lagkamerat scoret

En av Costa Ricas VM-helter, Randall Brenes, hadde fått litt mer fart i beina da han utnyttet svakt forsvarsspill hos vertene.

Han fikk enkelt stå alene på bakre stolpe og heade inn 1-0 på et overlegg fra Hannes Sigurdsson. Brenes har tidligere spilt for Bodø/Glimt.

Glimt hadde ikke kommet nærmere målsjanser enn noen cornere som det ble lite ut av.

Men fem minutter før slutt utnyttet Papa Alioune Ndiaye en situasjon inne i Sandes Ulf-feltet etter en corner og banket inn den forløsende utligningen fra distanse.

En gevinst

– Det var litt upresist av oss den siste tredelen av første omgang, litt halvhjertet. Når man havner under i kamper mot slike lag er det vanskelig. Men vi kjørte på og fikk 1-1 og nesten 2-1, sier Halvorsen til NRK.

Forrige søndag tok gultrøyene tre poeng mot Sogndal på Aspmyra. Glimt-treneren er fornøyd med det troppen presterte under kveldens kamp, og også med Glimts nye tilskudd, Daniel Berntsen.

– Jeg måtte omrokkere litt i andre omgang for å få rett rytme, og det funket veldig bra. Vi ville jo ha tre poeng, men det ene poenget vi tok er viktig. Det var en deilig scoring vi fikk til, avslutter Glimt-treneren.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • «Superagent» for retten

  Fotballens «superagent» Jorge Mendes møtte i dag for spansk rett i ei høyring i skattegranskinga av hans klient Radamel Falcao.

  Falcao er mistenkt for å ha lurt rundt 50 mill kr unna skatt.

  Fleire andre av Mendes' klientar blir også granska av spanske skattestyresmakter, og Mendes sjølv kan bli granska.

  Men han og hans selskap Gestifute nektar for å ha noko med skattejuks å gjere.

  Jorge Mendes
  Foto: STEFAN WERMUTH / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: Stabæk - LSK Kvinner
Toppserien: Stabæk - LSK
Toppserien: Stabæk - LSK