Normal

Legger opp for å lage barn

- Kanskje flere på en gang!

Endelig gift

Kathrine Maaseide (32) legger opp i august. Her er hun fotografert da hun giftet seg med Christian Dahl Andersen i Høyland kirke for to år siden.

Foto: Åse Karin Hansen / NRK

Kathrine Maaseide (32) legger opp i august. Nå har hun en jobb å gjøre sammen med Christian Dahl Andersen (28) på hjemmebane.

Den tidligere landslagsspilleren i ishockey giftet seg med Maaseide i Høyland kirke i Sandnes for to år siden.

Det er ingen drøm å være gift med en kvinne som reiser jorden rundt halve året, men nå ser det ut til at ekteparet går nye tider i møte.

LES: Ute av sandvolley-VM

Ferdig i august

Torsdagens 16.-delsfinale i VM var Maaseides avskjed med Stavanger, selv om hun ikke utelukker et comeback om noen år.

-Jeg spiller mine siste turneringer i august, så legger jeg opp. Da skal jeg begynne å jobbe, sa Maaseide. Og så skal jeg se om kroppen fungerer til å lage barn.Hvis ikke får vi ordne det på en annen måte, fortsatte hun. Hvor mange? Først en. Kanskje vi tar tre i slengen, lo hun.

Knepent tap

Kathrine Maaseide har vært en del av verdensserien i ti år og har rukket å bli 32 år. Nå tikker den biologiske klokken, og derfor har hun valgt å trappe ned til høsten selv om mange mener hun er i sitt livs form.

- Jeg føler ikke selv at jeg har vist meg fra min beste side i Stavanger. Jeg kan bedre og har gjort bedre prestasjoner i fjor, sa hun.

Maaseide og makker Janne Kongshavn imponerte stort da de vant de to første kampene i gruppespillet. Men onsdag begynte det å kladde for duoen.

Etter tap i den siste gruppespillkampen, trakk de nederlandske Marlen van Iersel og Sanne Keizer. Det ble 0-2-tap etter to jevne sett. I det første settet hadde Norge to settballer, men tapte likevel 24-26. I det andre settet ble det 18-20. (©NTB)

Janne Kongshavn og Kathrine Maaseide i VM-kamp

Kathrine Maaseide og Janne Kongshavn ble slått ut av VM da de tapte for det nederlandske laget torsdag.

Foto: Gunnar Morsund / NRK