Hopp til innhold

Politiet etterlyser vitner til knivstikking i Haugesund

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i en bolig i Haugesund tirsdag kveld. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

Knivstikking i Haugesund

Knivstikkingen skjedde på Gard øst i Haugesund, og adressen er ikke kjent av politiet fra før. Politiet etterforsker saken.

Foto: Gisle Jørgensen / NRK

Mannen ble funnet skadet av en forbipasserende.

– Etterforskerne har snakket med mange folk i dag, men vi ønsker ikke å gå noe nærmere inn på hva vi tror er bakgrunnen for hendelsen. Ingen er så langt pågrepet, sier seksjonsleder for etterforskning hos Haugesund-politiet, Torbjørn Nervik, til NTB ved 17-tiden onsdag.

Politiets etterforskere snakket tidligere på dagen også med fornærmede.

– Han er ikke livstruende eller veldig alvorlig skadd, sier Nervik.

Søkte med hundepatruljer

Bevæpnet politi rykket like før midnatt tirsdag kveld ut til en adresse i Haugesund hvor en person skal ha blitt knivstukket. En mann i 20-årene er alvorlig skadd.

– Det har vært søk med både hundepatruljer og bilpatruljer i hele natt. I tillegg foregår det både taktisk og teknisk etterforskning, sa operasjonsleder Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt til NRK onsdag morgen.

Senere på formiddagen opplyser Haugesund sjukehus til NRK at tilstanden til mannen som ble knivstukket er alvorlig, men stabil.

– Han er våken og har snakket med våre etterforskere, men foreløpig har vi ikke kommet så mye lenger i saken, opplyste seksjonsleder for etterforskning hos Haugesund-politiet, Torbjørn Nervik til NTB, onsdag formiddag.

Etterlyser vitner

Knivstikkingen skjedde på Gard øst, og adressen er ikke kjent av politiet fra før.

Det er heller ikke kjent om det var noen foranledning til knivstikkingen. Politiet ble varslet av AMK som hadde blitt oppringt av en person som kom til adressen og fant den skadde.

Onsdag ettermiddag opplyser politiet til NRK at de etterlyser eventuelle vitner til hendelsen. Politiet etterforsker hva som har vært foranledning til knivstikkingen.

Kriminalteknikere har undersøkt boligen, og det er innledet både taktisk og teknisk etterforskning.

Laster Twitter-innhold