NRK Meny
Normal

Nytt liv i East End (2:8)

Uke 34 NRK1 søndag 24. august kl 21.35

Jenny er henrykt over å bli forfremmet til avdelingssykepleier. Men snart står hun overfor sin vanskelige utfordring noensinne.

Nytt liv i East End

Jenny (Jessica Raine, nr. 2 fra høyre) blir forfremmet til avdelingssykepleier. Her sammen med kollegene Cynthia (Bryony Hannah), Chummy (Miranda Hart) og Trixie (Helen George)

Foto: BBC

Samtidig går Cynthia i spissen for å innføre nye metoder for oppfølging av bydelens gravide kvinner.

Søster Winifred får god nytte av sine grønne fingre, mens Chummy fortsetter med å sjonglere livet på jobb og på hjemmebane etter beste evne.

Om serien

Tredje sesong av den populære britiske dramaserien "Nytt liv i East End" byr på nye historier om Jenny og hennes liv som jordmor i Londons fattigstrøk i 50-årene.

Til grunn for serien ligger bøker av Jennifer Worth, som jobbet som sykepleier og jordmor fra 1953 til 1973. Serien med Jessica Raine i hovedrollen har blitt en stor suksess for BBC. Serien gir en underholdende skildring av fødsel, liv, død og et samfunn på terskelen til store sosiale omveltninger.

Sesong 3 hadde premiere i Storbritannia i januar 2014 og ble sett av over 11 millioner seere. Her møter vi igjen sykepleiere, nonner og jordmødre ved Nonnaus House i bydelen Poplar i Øst-London. De forsøker å tilby best mulig omsorg til befolkningen i det fattige nabolaget.