Hopp til innhold
Info fra NRK

Maskorama er tilbake

Sesong 2 av gjetteleken Maskorama er tilbake på skjermen lørdag 6. november. – I år er Carola med. Det er jeg helt sikker på, sier Jan Thomas.

To pynta menn og to pynta kvinner.

MASKORAMA ER TILBAKE: Her programleder Silje Nordnes og detektivpanelet Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm.

Foto: Fredrik Arff / Fremantle/NRK

Fjorårets sesong var et av de mest sette programmene på TV i 2020. I år gjemmer åtte nye deltakere seg inne i glitrende ferske og imponerende masker. Og denne gangen er showet åpent for publikum!

Sesong 2 av Maskorama er i gang lørdag 6. november.

Også i år kan du være med og gjette via mobilen og hintene fins overalt! I kostymer, symbolikk, låtvalg, og i det deltakerne sier. Det er bare å følge godt med.

Allerede begynt detektivarbeidet

I fjor klarte gjetteleken å samle folk rundt TV-skjermen under en veldig vanskelig periode.

– I år blir det folkefest med publikum og et gjenåpnet Norge! Vi skal feire det vi alltid har tatt for gitt. Og det er også «Food for thought»: Ikke ta friheten for gitt, sier Jan Thomas.

Denne gangen vet medlemmene av detektivpanelet mer om hva de går til, men i Maskorama er alt lov, så noen overraskelser vil de nok få.

– Jeg har allerede begynt å gjøre detektivarbeid, sjekke hvem som er ledig 6. november. Dette har blitt heldagsjobb for meg. I år er Carola med. Det er jeg helt sikker på, sier Jan Thomas.

Seks helsprø lørdager på rad

Marion Ravn gleder seg også til å komme i gang med sirkuset igjen, i det hun kaller seks helsprø lørdager på rad.

– Jeg gleder meg til å henge med Jan Tomas og Nicolay, for det var veldig gøy i fjor.

Ravn er veldig spent på hvem som har takket ja til å være med i år.

– Nå vet jo folk hva de går til, det visste de ikke i fjor. Min drømmedeltaker er en deltaker som ingen vet at synger så sjukt bra, og som får platekontrakt etter Maskorama!

– Hvem er inni Jan Thomas?

– Jeg håper vi kan gjenskape den samlende følelsen Maskorama ga oss i førjulstiden i fjor. Den ville gjettingen, spekulasjonene rundt lunsjbord, da halve Norge forsøkte seg som kjendis-Sherlock Holmes. Også håper jeg vi kan finne ut hvem som er inni Jan Thomas, sier Nicolay Ramm.