Hopp til innhold
Info fra NRK

NRK med Maskoramapodkast

I en fersk podkast fra NRK blir gjetting tatt til nye høyder. For hvem befinner seg bak maskene i sesong 2 av Maskorama?

Smilende kvinne med mørkt hår foran lilla bakgrunn

WANNA BE DETEKTIV: I Maskorama-podkasten skal programleder Sarah Natasha Melbye, forsøksvis, gjette seg frem til hvem som befinner seg mak maskene i sesong 2 av Maskorama.

Foto: Sander Solberg Øren / Fremantle/NRK

Gleder du deg til Maskorama? Nå får du noen å glede deg sammen med. Den 21. oktober slipper NRK en splitter ny podkast som både oppladning til og følgesvenn under sesong to av showet.

Hver torsdag blir det begeistret gjetting i studio sammen med to kjente Maskorama-fans. Hint skal dissekeres, og det skal flires og spekuleres. Hvem skjuler seg bak maskene denne gangen? I tillegg møter du, hver søndag, den avmaskede deltageren fra lørdagens TV-sending.

Programleder med detektivdrøm

Maskorama-podkasten er midt i blinken for programleder Sarah Natasha Melbye, som helt siden barneåra har latt seg fascinere av etterforskning og detektivarbeid.

– Barndommens detektivdrømmer har slått ut i full blomst med Maskorama. I fjor ble jeg så engasjert at jeg førte Exel-skjema med kolonner over «mistenkte» deltakere, sier hun.

Under første sesong lagde Melbye et sinnrikt system over mulige maskebærere. Hun forteller at hun plagde alle som gadd å høre på med hvem hun trodde kunne befinne seg inne i maskene.

– Nå får jeg dele alle mine tanker med gjester i studio og publikum i en egen podkast! Dette skal være en havn hvor alle kan møtes, spekulere og le av hverandres teorier. Og jeg vet like lite som alle andre om hvem som er bak maskene, sier programleder i Maskorama-podkasten.

Trollet i Maskorama: Et grønt troll med gullfjes, grønt hår, rosa sløyfe og rosa skjørt.

MASKORAMA-PODKAST: Alle vet hvem som var inne i trollet i første sesong av Maskorama, men hvem er bak maskene i sesong 2?

Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Detektivpanelet gjester podkasten

Før TV-sendingen braker løs slippes tre unike oppvarmingsepisoder i Maskorama-podkasten.  I første episode kommer selveste Detektivpanelet på besøk. Hvilke forventninger har Jan Thomas, Marion Ravn og Nicolay Ramm til ny sesong? Og har de gjort seg opp noen tanker om hvem de tror er med i årets sesong?

I andre episode kommer mannen bak maskene, designer Kjell Nordström for å snakke om maskene og hemmeligheten de skjuler. Ulrikke Brandstorp, som gjemte seg bak trollet i første sesong, kommer også.

Og sist, men ikke minst - i tredje episode gjester produsent i Fremantle, Kim Strömstad podkasten for å fortelle mer om det spinnville hemmelighetskremmeriet rundt programmet. Kanskje blir han satt på en prøve og kanskje klarer vi å avsløre noe? I denne episoden dukker også programleder Silje Nordnes opp.

Det ryktes at vi vil få årets to første hint om karakterene i første episode.

Maskorama-podkasten finner du i NRK Radio fra 21. oktober.

Mer fra NRK.no/presse

Klart for ny sesong av Mesternes mester

NRK starter som vanlig TV-året med en ny sesong av seerfavoritten Mesternes mester - denne gang innspilt i Sandefjord og Larvik.