NRK Meny
Normal

Wiborg til FN-tjeneste i New York

Fremskrittspartiets stortingspolitiker Erlend Wiborg fra Moss er plukket ut til å representere Norge i FN-forsamlingen, skriver Moss Avis.

Erlend Wiborg
Foto: Odd Skjerdal/NRK

Sammen med fem andre stortingspolitikere setter Wiborg kursen mot generalforsamlingen i FN i midten av september.

– Fra Norge skal det sendes seks stortingsrepresentanter og jeg er plukket ut til å være en av representantene i den første gruppen, sier Erlend Wiborg til Moss Avis.

Det er partigruppen på Stortinget som har satt mossingen øverst på lista. Ifølge ham selv var det en tøff utvelgelsesprosess.

– Det er godt å få en bekreftelse på at vi gjør noe og jobber for noe, sier han til avisen.

Ifølge Wiborg er ikke programmet for samlingen i FN klar, men det er en rekke utfordringer. Selv trekker han frem grenseproblematikk og IS.

Når Erlend Wiborg reiser til USA overtar tidligere Hobøl-ordfører Håvar Jensen plassen som vara på Stortinget.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ville ikke stoppe for kontroll

    Politiet stanset i kveld en bil som forsøkte å unndra seg kontroll i Fredrikstad sentrum. To personer ble pågrepet etter funn av mindre mengde med narkotika i bilen. Det ble også tatt blodprøve av sjåføren etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

  • Etterlyser vitner

    Politiet i Sarpsborg etterlyser personer som kan ha sett en liten rød bil og mørkkledde personer etter to innbruddsforsøk ved Hi-Fi-klubben på Sørlietorget, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Det siste innbruddsforsøket skjedde natt til tirsdag.