NRK Meny

Wembangomo blir trolig Hødd-spiller

Hugues Wembangomo fra Sarpsborg er sterkt ønsket av Hødd-trener Hans-Erik Eriksen. Det skriver smp.no. 23-åringen har vært på besøk hos klubben de siste dagene. – Ygg er så god at han vil komme inn og forsterke oss umiddelbart. Så her handler det om å komme til enighet om en avtale, sier Eriksen til avisen. Wembangomo spilte i Sarpsborg 08 frem til 2009, da han forlot klubben til fordel for Aalesund.

Hugues Wembangomo
Foto: Frank Githmark

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen

  • Verner skogsområder

    Regjeringen har i dag verna 49 nye skogsområde i ti fylker. To av områdene er i Østfold, begge disse i Halden. Dette gjelder Svantjern naturreservat og Vestfjella naturreservat som får utvidet verneområde. Områdene inngår i arbeidet med frivillig vern av privateid skog.