NRK Meny

Vil ikke ettergi gjeld

Flere kreditorer kommer ikke til å gå med på å ettergi gjeld til Visit Moss, skriver Moss Avis. Martin Mathisen i Utleiekompaniet sier til avisen at det er uaktuelt for ham å ettergi noe av beløpet på 315.000 kroner Visit Moss skylder ham. Visit Moss er under avvikling på grunn av stor gjeld, og et avviklingsstyre skal finne ut hvordan selskapet skal betjene gjelden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.