NRK Meny

Varsler kamp om topp-plassen

Råde Senterparti er ikke enig med nominasjonskomiteen i valg av førstekandidat til stortingsvalget neste år. De vil derfor lansere Johan Edvard Grimstad som alternativ førstekandidat på nominasjonsmøtet neste onsdag.

Nominasjonskomiteen har satt opp Håkon Tolsby fra Aremark som sin førstekandidat på lista til valget neste år, mens Grimstad fra Råde er nummer to.

Johan Edvart Grimstad
Foto: Anne Ognedal / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • 40 prosent flere oppdrag

  Redningsselskapet har hatt rekordmange oppdrag i Oslofjorden i sommer. Ifølge Redningsselskapets egen statistikk økte antall oppdrag i landet med 17 prosent. I Østfold, Vestfold og Telemark økte antall oppdrag med nesten 40 prosent. Skipper Svein Åge Olsen på «RS Horn Rescue» i Hvaler sier han ikke kjenner statistikken, men det har helt klart vært mer å gjøre i sommer.

  Horn Rescue hjelper seilbåt
  Foto: Redningsselskapet
 • Tons of Rock ble for store

  Arrangementer på Fredriksten festning i Halden bør være for et publikum på mellom ti og femten tusen. Det sier festningsforvalter Morten Kjølbo til Halden Arbeiderblad. Tons of Rock-festivalen er flyttet til Ekebergsletta i Oslo, etter fem år på Fredriksten. – Arrangørens ambisjoner blir for store for Fredriksten, sier Kjølbo.

  tons of rock 2015
  Foto: Rune Fredriksen / NRK