NRK Meny
Normal

Ung mann slått ned på campingtur

En ung mann ble i natt hentet ut fra en øy i Vansjø. Han var på campingtur med venner da han ble slått ned.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk i natt melding om at en ung mann var skadet etter å ha blitt slått i hodet. Mannen som er tidlig i 20-åra, var på camping med venner på en øy i Vansjø.

– Vi fikk melding fra AMK om at de var på vei ut til en øy i Vansjø, etter at de hadde fått melding om en voldshendelse. En ung mann skulle blitt slått i hodet og hadde fått skader, forteller oprasjonsleder i Øst politidistrikt, Martin Schei.

Rykket ut med båt

– Dette er en øy så vi rykket ut sammen med en båt fra brannvesenet og personell fra brannvesenet sammen med ambulansepersonell og tok oss frem til øya.

– Den skadde ble brakt i land og fraktet til sykehuset på Kalnes med hodeskader. Alvorligheten av skadene er jeg ikke oppdatert på, men det var i alle fall kuttskader, forteller Schei.

Voldshendelelsen skal ha skjedd på Store Kvernøya. Den unge mannen skal ha fått slagskader som har medført kutt i hodet.

Gjerningsmannen stakk av i båt

Gjerningsmannen skal også være en ung mann. Han hadde stukket fra stedet, men ble pågrepet litt senere i en båt i Vansjø og er tatt hånd om av politiet.

Gjerningsmannen skal være en kjenning av politiet.

Vet ikke årsak til volden

Politiet vet ikke hva som utløste volden, men avhører personer som var på øya i natt.

– Vi har avhørt de, og de er fortsatt på øya.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi
  • Må betale erstatning etter ulykke

    En 22 år gammel mann må betale over 800 000 kroner i erstatninger etter en trafikkulykke på Osloveien i Moss for to år siden. Moss tingrett mener mannen kjørte svært fort og hadde for mange passasjerer i bilen. Bilen tok fyr og ble totalskadd etter ulykken, den domfelte og en passasjer ble skadet. Han må også utføre 60 timer samfunnstraff.