NRK Meny
Normal

Ung kvinne overfalt og truet i Mysen

Torsdag formiddag skal en ung kvinne ha blitt overfalt bakfra og truet i Mysen.

Politiet leter etter den ukjente mannen i Mysen.

Politiet søker fortsatt etter mannen som ble sett løpende fra den unge kvinnen som ble overfalt og truet torsdag formiddag.

Foto: Freddie Larsen

Politiet har hatt store styrker ute i Mysen sentrum på jakt etter den ukjente overfallsmannen. Det er fortsatt noen patruljer ute som søker, men politiet har nå gått videre inn i en etterforskningsfase hvor overvåkningskamera skal bli tatt i bruk for videre søk.

Overfallet ble meldt inn like etter 11:30 tiden, og kvinnen har beskrevet mannen som norsk og med dialekt fra Mysen området, skriver Smaalenene avis.

– Mannen er fortsatt ukjent for politiet, og om det finnes en relasjon mellom dem er foreløpig uvisst, opplyser politiet.

Etter hendelsen ble kvinnen tatt direkte med til politistasjonen i Askim for videre avhør. Kvinnen har forklart at mannen hadde på seg hvite klær og muligens bar på en pose. Han skal også ha vært ukjent for kvinnen.

Preget

Kvinnen fikk ingen fysiske skader, men er naturligvis preget av hendelsen.

– Mannen skal ha vært verbalt truende og lagt fornærmede i bakken før han løp videre, opplyser operasjonsleder Thorsby ved politidistrikt Øst.

Overfallet skal ha skjedd i nærheten av Festiviteten i Mysen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Dårligere for Borregaard

    Borregaardkonsernet leverte et dårligere resultat for andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Resultatet endte på 159 millioner kroner før skatt, var 34 prosent lavere enn i andre kvartal i fjor. Resultatet er preget av prispress, tøff konkurranse og økte kostnader, opplyser selskapet.

    Borregaard fra lufta
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Drukningsulykke i Rygge

    En livløs mann ble oppdaget i vannet på Festestranda i Rygge rett før klokka 14, skriver Moss Avis. Et vitne sier at tre personer kastet seg i vannet og fikk ham på land hvor det ble startet livredning. Mannen ble hentet med luftambulanse. Mannens tilstand er ikke kjent, ifølge politiets operasjonssentral.