Tvist kan bli dyr for Ryanair

Fagforbundet Parat tror at tidligere Ryanair-flyvertinne Alessandra Cocca sitt søksmål mot selskapet kan gjøre det rådyrt for Ryanair å ha base i Norge. Det skriver VG. Cocca var fast ansatt med base på Rygge, og mener selskapet brøt norsk lov da hun ble oppsagt etter ti måneder. Taper Ryanair saken, kan selskapets kostnader i Norge øke med 30 til 40 prosent, spår nestleder i Parat, Vegard Einan. Han sier til avisen at selskapet har lagt ned baser i Frankrike og i Danmark etter lignende saker.

Alessandra Cocca
Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • 67 dyr funnet i kjeller

    48 hunder, ti katter og fem kaniner ble funnet av Mattilsynet i en kjeller i Østfold i oktober, skriver VG. Hundene sto alle oppstalla i bur, ikke alle hadde liggeunderlag, og det var stort sett tilgriset med urin og avføring, sier seksjonssjef i Mattilsynet Østfold og Follo, Nina Brogeland Laache til avisa.

  • Uten telefon i snart en uke

    Telenor kan fortsatt ikke si når feilen på telefonlinja til Aspedammen i Halden blir reparert. I forbindelse med arbeid langs jernbanen er flere kabler blitt revet ned og Telenor har ikke fått tak i sikkerhetsfolk som kreves for at linja skal bli reparert. Mobildekningen i området er dårlig slik at folk er avhengig av fasttelefon, opplyser en beboer til NRK.