NRK Meny
Normal

Tre skadd etter frontkollisjonen i Moss

Riksvei 19 er åpnet for trafikk igjen, etter storkollisjonen tidligere i ettermiddag. Fire biler har kollidert ved Mosseporten. En person ble fraktet til Oslo Universitetssykehus Ullevål med Sea King-helikopter, to ble sendt til behandling i Fredrikstad.

Laster kart, vennligst vent...

Ifølge medievakten til Oslo Universitetssykehus er pasienten de har tatt inn en mann på 51 år. Han behandles for moderate skader.

- Det var veldig uoversiktlig der borte, forteller operasjonsleder Ingar Signebøen, om bergingsarbeidet etter ulykken.

- Men bergingsarbeidet på stedet var ferdig i 1550-tiden.

En person er sendt med helikopter til Oslo universitetssykehus, Ullevål, opplyser politivakta.

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold i Fredrikstad. Skadesituasjonen er ikke kjent for politiet så langt, de har heller ingen formening om hva som forårsaket den kraftige kollisjonen.

Trafikken sto stille på begge sider av Mosseporten på riksvei 19 ved Moss, etter ulykken.

– Det er fire kjøretøy involvert i ulykken, og det er snakk om en delvis front mot front. En person sitter fastklemt, og nødetatene jobber med hurtigfrigjøring nå, sa operasjonsleder Villy Meier i Østfold-politiet til NRK i 14.40-tiden.

Personen som satt fastklemt ble hurtig frigjort av brannvesenet.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En person omkom

    Politiet bekrefter nå at en person omkom etter å ha blitt påkjørt av toget på østre linje. Ulykken skjedde på strekningen mellom Knapstad og Spydeberg.

  • Østfoldinger i landslagstropper

    Fetterne Tarik og Mohamed Elyounoussi er med i troppen til privatlandskampene mot Island og Panama. Det opplyste Norges Fotballforbund i dag.

    Isabell Herlovsen er med i troppen til kvinnelandslagets VM-kvalifiseringskamper mot Irland. Det samme er Ina Gausdal fra Sarpsborg. Uttaket ble offentliggjort tirsdag.