NRK Meny
Normal

Toåring påkjørt i Halden sentrum

En to år gammel jente er fløyet til sykehus i helikopter etter at hun ble påkjørt i Halden sentrum.

Toåring påkjørt i Halden

Jenta ble hentet av et redningshelikopter og fløyet til Ullevål sykehus i Oslo etter ulykken.

Foto: Stein Johnsen / Halden Arbeiderblad / NTB scanpix

Ulykken skjedde i Marcus Thranes gate i Halden sentrum like etter klokken 20.30 fredag kveld. Nødetatene og et Seaking redningshelikopter var raskt på stedet.

– Jenta er tatt hånd om av helse, flys til Ullevål sykehus med Seaking. Det siste vedrørende barnets tilstand er at hun var våken, skriver operasjonsleder Marit Lyby Herstad i Østfold politidistrikt på Twitter.

Toåring påkjørt i Halden

Politiet fikk melding om ulykken klokken 20.39.

Foto: Melvin Langvik

Politiet hadde fredag kveld fem enheter som jobbet med å ta seg av og avhøre vitner på ulykkesstedet.

– Det er noen der som har hatt en tøff opplevelse. Det jobbes også med tekniske undersøkelser på stedet som kan kaste lys over det som har skjedd, sier Lyby Herstad til Halden Arbeiderblad.

Operasjonslederen forteller videre at sjåføren av bilen er en mann i 60-årene, og blir tatt hånd om på stedet. Ifølge VG er det ikke mistanke om verken høy fart eller ruspåvirket tilstand, men førekortet vil trolig bli beslaglagt

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.