NRK Meny
Normal

Tankbil veltet på E18

En tankbil med 15.000 liter diesel har veltet på gamle E18 på grensen mellom Østfold og Akershus.

Tankbil-velt på E18
Foto: Freddie Larsen

Like før klokka halv 06 melder politiet at en tankbil med diesel har veltet ved Brekke på gamle E18 mellom Østfold og Akershus.

Tankbilen inneholder 15.000 liter diesel.

– Hendelsforløpet er foreløpig uklart, men det lekker diesel fra bilen og vi forsøker nå å begrense skadene. Alle nødetater er på stedet, sier operasjonsleder Håkon Nilsen i Follo-politiet.

Laster Twitter-innhold

Etter klokka 08 er diesellekkasjon stoppa. Brannvesenet har gravet en dreneringsgrøft ved stedet og en sugebil har begrenset lekkasjen.

Ingen kø på stedet

Trafikken på E18 går uhindret forbi på den nye motorveien.

Men Statens vegvesen ber bilistene likvel om å være oppmerksomme.

Ifølge fotografen på stedet, er veibanen våt, men ikke glatt. Temperaturen er fire varmegrader. Ulykken skal ha skjedd på en relativt rett strekning.

Sjåføren er uskadd og skal forklare seg til politiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke meldt om flere uhell

    Det er ikke meldt om nye hendelser på veiene i indre Østfold de siste timene. Det sier operasjonsleder Pål-Andre Thorsby, i Follo politidistrikt. en person ble sendt til sjekk på grunn av nakkesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Slituveien i 10-tiden, det er det eneste som er meldt inn av personskader etter at det var svært glatt på flere veier i indre Østfold i morges og i formiddag.

  • Drevne irer avslutter Månefestival

    Irske Waterboys skal avslutte Månefestivalen neste år. Bandet ble startet av Mike Scott i 1983, og har i en årrekke vært en festivalfavoritt i Norge. – Vi er superfornøyde med å ønske Waterboys velkomne til Gamlebyen, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift AS.

    Mike Scott, The Waterboys, Kongsberg Jazzfestival 08.07.17
    Foto: Anders Nielsen / NRK