Susanne Sundfør til Månefestivalen

«Nordens Kate Bush» kommer til Fredrikstad til sommeren, for å synge på Månefestivalen

Susanne Sundfør

Susanne Sundfør kommer til Månefestivalen i Gamlebyen i Fredrikstad.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

– Vi slår på stortromma, sier festivalsjef Jimmy Olsen.

28. juli står nemlig plateaktuelle Susanne Sundfør på scenen i Gamlebyen.

– Hun skal åpne Månefestivalen denne dagen, sier Jimmy Olsen, som er full av lovord om den plateaktuelle artisten.

Susanne Sundfør slo gjennom med et brak i 2006, da singelen «Walls» herjet på norske radioer.

Sundfør har gitt ut to album, og begge har høstet gode kritikker. Nå er hun aktuell med sin tredje plate, «The Silicone Veil.»

Albumets første singel, «White Foxes», fløy forøvrig rett inn på førsteplass for mest nedlastede låt på iTunes da den ble utgitt for noen uker siden.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Dømt for familievold

    En 42 år gammel mann er dømt for voldsbruk mot samboeren og tre barn. Voldsbruken strekker seg over en periode på fjorten år. Da saken var oppe for Moss tingrett erkjente mannen seg ikke skyldig etter tiltalen. Moss tingrett har dømt mannen til fengsel i et år og tre måneder. Et halvt år av straffen er gjort betinget. Mannen er også dømt til å betale samlet 100.000 kroner i erstatninger.

  • Dømt for underslag av 3,4 millioner

    En kvinne i slutten av 50-årene er dømt til fengsel i et år og fire måneder for underslag av samlet 3,4 millioner kroner. Kvinnen overførte urettmessig pengene fra kontoen til et firma og over til et annet firma. Heggen og Frøland tingrett har tatt hensyn til at pengene ikke ble brukt til personlig forbruk, men til å betale ut lønninger i det andre firmaet. Retten har også lagt vekt på at mesteparten av pengene er tilbakebetalt.