NRK Meny
Normal

Storseier til Comet

IK Comet knuste Lillehammer 7-0 i Kristins Hall tirsdag kveld.

 

Comets keeper Pål Grotnes

Arkivfoto av Comet keeper Pål Grotnes

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Comet åpnet kampen med høyt press, og allerede seks minutter ut i kampen kunne Inge Stokvik kvittere for haldenlagets første mål. Comet fortsatte å presse på, og etter første periode ledet laget 3-0.

Det ble bare ett mål på Comet i andre periode. Det kom etter litt over fem minutter og ble laget av Martin Arup.

To mål av Saxerud

Med en firemåls ledelse kunne haldenserne ta fatt på tredje og siste periode, og etter sju minutter sendte Jesper Hoel Comet videre opp til en 5-0 ledelse.

På slutten av kampen satt Christian Saxrud inn ytterligere to mål for Comet, og haldenlaget kunne gå av banen med en behagelig 7-0 seier over Lillehammer.

Likt med Frisk Asker

IK Comet lå på femteplass før tirsdagens kamp, men etter kveldens seier har haldenlaget like mange poeng som Frisk Asker som ligger på fjerdeplass.

  Stjernen tapte mot Storhamar tirsdag kveld.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ville ikke stoppe for kontroll

    Politiet stanset i kveld en bil som forsøkte å unndra seg kontroll i Fredrikstad sentrum. To personer ble pågrepet etter funn av mindre mengde med narkotika i bilen. Det ble også tatt blodprøve av sjåføren etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

  • Etterlyser vitner

    Politiet i Sarpsborg etterlyser personer som kan ha sett en liten rød bil og mørkkledde personer etter to innbruddsforsøk ved Hi-Fi-klubben på Sørlietorget, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Det siste innbruddsforsøket skjedde natt til tirsdag.