Storseier til Comet

IK Comet knuste Lillehammer 7-0 i Kristins Hall tirsdag kveld.

Comets keeper Pål Grotnes

Arkivfoto av Comet keeper Pål Grotnes

Comet åpnet kampen med høyt press, og allerede seks minutter ut i kampen kunne Inge Stokvik kvittere for haldenlagets første mål. Comet fortsatte å presse på, og etter første periode ledet laget 3-0.

Det ble bare ett mål på Comet i andre periode. Det kom etter litt over fem minutter og ble laget av Martin Arup.

To mål av Saxerud

Med en firemåls ledelse kunne haldenserne ta fatt på tredje og siste periode, og etter sju minutter sendte Jesper Hoel Comet videre opp til en 5-0 ledelse.

På slutten av kampen satt Christian Saxrud inn ytterligere to mål for Comet, og haldenlaget kunne gå av banen med en behagelig 7-0 seier over Lillehammer.

Likt med Frisk Asker

IK Comet lå på femteplass før tirsdagens kamp, men etter kveldens seier har haldenlaget like mange poeng som Frisk Asker som ligger på fjerdeplass.

Stjernen tapte mot Storhamar tirsdag kveld.