Sparta til semifinale

Sparta slo Frisk Asker 6-2 torsdag og går videre til semifinale. Der blir Vålerenga motstanderen.

Sparta Hockey

Frisk Asker fikk bank av Sparta i Askerhallen torsdag kveld, og tapte til slutt hele 2-6.

Vålerenga bekjentgjorde torsdag at de ville velge vinner i den avgjørende kvartfinalekampen mellom Frisk Asker – Sparta Sarpsborg som sin semifinalemotstander.

Sesongen er nå over for Frisk Asker, mens for Sparta venter ny utfordring.

Sparta best i Askerhallen

Sparta vant enkelt i Asker. Etter seks spilte kamper sto det 3-3 mellom lagene.

Frisk åpnet best i Askerhallen torsdag og kunne notere seg for scoring allerede etter 32 sekunders spill av 1. periode.

Witnes utlignet for Sparta etter spill 3.56, og 1-1 stod det ved første pause.

I 2. periode scoret Hansen og Lindberg for Sparta, som dro i fra til 3-1 ledelse. Frisk reduserte, men ved pause stod det 4-2 til sarpsborglaget etter scoring av Rene Bøe.

1.834 tilskuere fikk se Frisk kjempe for æren i begynnelsen av 3. periode, men 2-5 ved Røymark og 2-6 ved Witnes var ikke oppmuntrende for hjemmepublikummet.

Sparta var kort og godt best og vant fortjent.