NRK Meny
Normal

Sparta best i syvmålskamp

Det ble en seier og ett tap for Østfold-klubbene i sesongåpningen av eliteserien i ishockey.

Robin Dahlstrøm

Sparta startet årets ishockeysesong med seier over Storhamar.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Vålerenga slo Stjernen hjemme med 3-2, mens Sparta vant hjemme med 4–3 over Storhamar.

Starten i «Nye Sparta Amfi» var preget av premierenerver, sier Spartas trener Roger Forsberg.

– Uansett hvor gammel man er og hvor lenge man har spilt, så tror jeg at man er litt nervøs før premieren. Vi gjorde litt for enkelt for Storhamar i dag, men vi tar oss opp. Det var to jevne lag som møttes i dag.

Spartas første mål ble scoret av amerikanske Mike Ramsay, som også spilte sin første kamp for klubben. Han var også preget av nerver.

– Det var spennende å spille foran hjemmepublikumet. Det var noen nerver der under den første perioden, men etter hvert skapte vi mer og det var godt å få en seier og ett mål i den første kampen, sier han.

Lørenskog leder serien etter å ha knust Tønsberg borte med 9–1.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannmannskapene som har jobbet i hele dag med å slokke skogbrannen i Trøgstad, har nå kontroll på brannen. – Brannårsak skal være lynnedslag, forteller brannsjef, Bjørn Stolt, til Smaalenenes Avis. Det vil foregå ettersokking på stedet de neste par dagene.

  • Dårligere for Borregaard

    Borregaardkonsernet leverte et dårligere resultat for andre kvartal i år, sammenlignet med i fjor, skriver Dagens Næringsliv. Resultatet endte på 159 millioner kroner før skatt, var 34 prosent lavere enn i andre kvartal i fjor. Resultatet er preget av prispress, tøff konkurranse og økte kostnader, opplyser selskapet.

    Borregaard fra lufta
    Foto: Sebastian Nordli/NRK