Sparta best i syvmålskamp

Det ble en seier og ett tap for Østfold-klubbene i sesongåpningen av eliteserien i ishockey.

Robin Dahlstrøm

Sparta startet årets ishockeysesong med seier over Storhamar.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Vålerenga slo Stjernen hjemme med 3-2, mens Sparta vant hjemme med 4–3 over Storhamar.

Starten i «Nye Sparta Amfi» var preget av premierenerver, sier Spartas trener Roger Forsberg.

– Uansett hvor gammel man er og hvor lenge man har spilt, så tror jeg at man er litt nervøs før premieren. Vi gjorde litt for enkelt for Storhamar i dag, men vi tar oss opp. Det var to jevne lag som møttes i dag.

Spartas første mål ble scoret av amerikanske Mike Ramsay, som også spilte sin første kamp for klubben. Han var også preget av nerver.

– Det var spennende å spille foran hjemmepublikumet. Det var noen nerver der under den første perioden, men etter hvert skapte vi mer og det var godt å få en seier og ett mål i den første kampen, sier han.

Lørenskog leder serien etter å ha knust Tønsberg borte med 9–1.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • For dårlig sikret last

    Et Polsk vogntog ble stoppet med altfor dårlig sikret last på Svinesund i formiddag. Om bord hadde sjåføren 23 tonn papirruller. Ifølge Statens vegvesen hadde ikke denne sikringen tålt en bråbrems. Vogntoget manglet også kjettinger og vinterdekk.

    Polsk vogntog med for dårlig sikret last
    Foto: Statens vegvesen
  • Innbrudd i bilfirma

    Politiet melder om innbrudd og tyveri av store verdier hos et bilfirma på Høyden i Moss. Det skal være stjålet mye verktøy, nøkler, et sett kjennetegn SD52229 og to biler: AX82166 Opel Movano sølvfarget og AY29341 Honda Civic Tourer hvit farge. Politiet ønsker tips på 64999130.