NRK Meny
Normal

Sov ikke bort sommernatta

Det er ingen tvil om at folk i Østfold har moret seg i sommernatta. Politiet skriver på Twitter at de fikk inn utallige telefoner angående høy musikk fra Østfoldbyene og ulike hytteområder.

Sommernatt i Fredrikstad

Lange sommernetter betyr også mye arbeid for politiet.

Foto: Ina-Kristin Lindin / NRK

Så mange ringte inn, at politiet ikke hadde kapasitet til å kjøre rundt og dempe musikken. De hadde mange andre ting å jobbe med.

23.47 ble en mann i midten av 50-årene anmeldt for bruk av hasj i Sarpsborg.

01.05 ble en mann i slutten av tenårene innbrakt etter ordensforstyrrelser både ved et utested og i sentrum av Fredrikstad.

01.26 ble en kranglete og beruset mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum i Fredrikstad.

01.45 ble en beruset mann bortvist fra Sarpsborg sentrum. Han var involvert i en slosskamp på et utested opplyser politiet.

02.00 ble en beruset kvinne bortvist fra Sarpsborg sentrum for ordensforstyrrelse utenfor et utested.

02.24 ble to menn i midten av 20-årene anmeldt for å ha sloss på offentlig sted i Halden.

02.10 måtte politiet ta seg av en beruset mann i 50-årene i Fredrikstad sentrum. Han ble innbragt og anmeldt for ordensforstyrrelse og for ikke å ha etterkommet pålegg.

02.40 ble en mann i 20-årene anmeldt for urinering på offentlig sted, og bortvist fra Sarpsborg sentrum.

02.50 rykket alle nødetater til brann i bygning i Storveien i Fredrikstad. Brannvesenet fikk kontroll på brannen, og det skal ikke ha vært personer i bygningen.

03.16 ble en mann i 20-årene bortvist fra Sarpsborg sentrum etter å ha kranglet med noen andre.

03.17 melder politiet at en mann i 20-årene er bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha vært kranglete ved et gatekjøkken.

03.30 ble en mann i Fredrikstad anmeldt for å kjøre privatdrosje.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kjørte over i feil felt

    Tre personer er kjørt til Kalnes sykehus for sjekk etter trafikkulykken på riksvei 115 i Skiptvet. De skal ikke åpenbare skader. Forklaringer fra vitner og spor på stedet tilsier at det er ene kjøretøyet som har kommet over i motgående. Politiet oppretter sak. Foretar midlertidig beslag av førerkortet til fører av sistnevnte bil.

  • Ulykke på riksvei 115

    To biler skal ha frontkollidert på riksvei 115 ved Haug i Skiptvet. Tre personer er involvert, men skal ikke være betydelig skadd. Indre Østfold brannvesen er på vei.