NRK Meny
Normal

Skjelte ut de som reddet henne

Takken for at politiet i Fredrikstad fisket en beruset kvinne opp fra Vesterelva i natt var en solid dose flåkjeft.

SKjermdump Øst politidistrikt
Foto: Skjermdump Twitter

Hendelsen skjedde i 03-tiden natt til søndag, opplyser Øst politidistrikt på Twitter. Den unge kvinnen falt i Vesterelva fra brygga, kort vei fra gangbrua og flere utesteder i området. Etter opptrinnet ble hun tatt hånd om av politiet.

Ellers: «Ordensmessig relativt rolig»

Politiet oppsummerer lørdagsnatta i nedre Glomma med at 10 personer ble bortvist fra Fredrikstad og Sarpsborg på grunn av helgefyll.

Politidistriktet melder at to promillekjørere ble stanset i løpet av natta, henholdsvis i Moss sentrum og på E6 ved Råde. Begge bilførere ble fratatt førerkortene.

I Spydeberg kjørte en mann i 40-årene i grøfta på E18, meldte Follo-politiet i 04-tiden. Politiet mener mannen var synlig beruset, og bilføreren ble anmeldt og tatt med for å avgi blod til analyse. Han ble sendt videre til sjekk på sykehus.

Noenlunde samtidig måtte politiet ta hånd om en mann i 20-årene, som hadde vært involvert i en slåsskamp i Spydeberg sentrum. Det er ikke meldt om alvorlige personskader.

Tre bilførere ble også fratatt førerkortet under UPs fartskontroll på E8 ved Knapstad lørdag kveld. Høyeste målte fart i 100-sonen var 157 km/t. Politiet skrev ut forenklede forelegg til 20 bilførere for høy fart.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.