NRK Meny
Normal

Seksåring kritisk skadd i badeulykke

En seks år gammel gutt ligger på sykehus med kritiske skader etter at han ble funnet på bunnen av bølgebassenget i Østfoldbadet i Askim tirsdag formiddag.

Mulig drukning ved Østfoldbadet

Andreklassingen ble funnet på bunnen av bassenget.

Foto: Freddie Larsen

Gutten ble fløyet med luftambulanse til Rikshospitalet kort tid etter at han ble funnet. Han hadde da hjerterytme og pustet selv, ifølge politiet.

Gutten ble funnet av medelever på bunnen av et bølgebasseng i svømmeanlegget Østfoldbadet i Askim sentrum.

Da gutten ble innlagt på sykehus var tilstanden kritisk, men stabil. Ifølge NTB fikk gutten intensivbehandling tirsdag kveld.

Politiet opplyser at 250 elever ved Moen barneskole var i badelandet da ulykken skjedde i 11-tiden tirsdag.

Daglig leder David Koht-Norbye ved Østfoldbadet sier til NRK at de har god sikkerhet.

– Sikkerheten er god nok. Det er det ingen tvil om. Men vi kan aldri garantere mot at du kommer i en situasjon hvor du trekker inn vann og går ned. Det kan skje når som helst, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • NSB mangler personell

    Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er nå enten innstilt, kjører med stengte vogner eller med færre vogner enn normalt, skriver Aftenposten. Årsaken er at NSB mangler personell. Konsernsjef I NSB Geir Isaksen sier til Aftenposten at de har kvittet seg med for mange ansatte.

  • Ny forening for unge slagrammede

    Totalt sju mennesker møtte opp da LHL hjerneslag ung ble stiftet i Østfold i går kveld. Da tilsvarende forening startet i Oslo for kort tid siden, møtte tre mennesker opp. Initiativtager i Østfold, Remi Drageset er godt fornøyd