NRK Meny
Normal

Sapsborg 08 møter bunnlaget

– Det kommer til å bli en tøff kamp, men vi ser på oss selv som et bedre lag, sier 08-kaptein Ole Heieren Hansen. Hør kampen fra klokken her!

Aaron Samuel

Sist gang Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf møttes var det sarpingen som vant. Her header Aaron Samuel inn det avgjørende målet.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Da lagene sist møttes på Sarpsborg stadion i mai sørget Aaron Samuel for at sarpingene stakk av med seieren.

Ole Heieren Hansen

Kaptein Ole Heieren Hansen har tro på seier.

Sandnes ligger nå sist på tabellen. 08-kaptein Ole Heieren Hansen tror derfor de kommer til å møte et sultent lag.

– Vi går selvfølgelig opp dit for å vinne, men det blir en tøff kamp. Vi møter et lag som kommer til å kjempe med nebb og klør for å få de poengene de trenger for å bli værende i eliteserien, sier han til klubbens hjemmeside Sarpsborg 08.

Han tror likevel de bør ha en god sjanse til å vinne på bortebane.

– Vi ser på oss selv som et bedre lag. Om vi kommer opp på det nivået vi skal være kommer vi til å ta tre poeng der, sier Heieren Hansen.

Brian Deane, trener Sarpsborg 08

Sarpsborg 08-trener Brian Deane tror de kommer til å møte tøff motstand.

Foto: Bjørn Ruud

Trener Brian Deane tror også at de kommer til å møte motstand av bunnlaget.

– Sandnes har spilt bra de siste kampene, så det kommer til å bli en tøff kamp. Jeg tror vi har mulighet til å vinne kampen, men de er på hjemmebane og ser også det som en mulighet til å vinne. Vi kommer til å gå inn i kampen med selvtillit og så ser vi hva som skjer, sier han til klubbens hjemmeside.

Hør kampen her:

Kampen starter 15.30.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Båtfyll-smell for 47-åring

    En 47 år gammel mann må sone i 36 dager, etter at han med høy promille kjørte en motorbåt rett på land. Det skjedde ved Fredagshølet på Hvaler sommeren 2016. Han må også betale 160 000 kroner i erstatning til tre passasjerer som ble skadet.

  • Tre til sykehus etter bussvelt

    Tre busspassasjer ble kjørt til Kalnes sykehus i Sarpsborg etter at en toetasjes buss veltet på E18 ved Ørje i natt. Det var 25 passasjerer i bussen, som var på vei ut av landet. Ifølge politiet har sjåføren forklart at han fikk mistet kontrollen i en sving på det glatte og sørpete føret. Bussen skal nå gjennom tekniske undersøkelser.