NRK Meny
Normal

Politiet ønsker tips om savnet mann

Politiet går ut med bilde av en mann fra Oslo som ble meldt savnet i natt. Mannens bil ble funnet i Spydeberg i helgen.

Kjell Håkon Olsen

Kjell Håkon Olsen ble meldt savnet i natt. Politiet har foreløpig ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Foto: Politiet

Politiet søkte tirsdag i Spydeberg etter at en mann fra Oslo ble meldt savnet. Bilen til den savnede mannen ble funnet på Esso i Spydeberg i 15-tiden søndag.

– Mannens familie og pårørende har vært ute og lett etter ham. Det var de som fant bilen hans i Spydeberg. Mannen ble meldt savnet ved midnatt natt til i dag, sier operasjonsleder Leif Olav Holten i Follo politidistrikt.

Det er ukjent når bilen ble parkert på Esso-stasjonen, men politiet tror dette har skjedd en gang mellom lørdag klokken 11.00 og søndag klokken 15.00.

– Mannen som er savnet er Kjell Håkon Olsen, 73 år, 182 cm, norsk, slank, smalt ansikt, tynt kortklippet hår, briller og han bruker høreapparat, opplyser Holten.

Savnede hadde på seg en gammel, lysbrun skinnjakke, grå bukse, gamle slitte fjellstøvler, liten sort sekk og han bruker gå-staver.

Tirsdag formiddag ble det satt inn et helikopter i søket etter mannen, uten at det ble gjort funn. Det ble søkt i områdene rundt Spydeberg sentrum.

Politiet har foreløpig ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt. Dersom noen har opplysninger om den savnede mannen kan de kontakte politiet i Follo på telefon 64 85 16 00.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.