NRK Meny
Normal

Politiet har fått nok av gjenganger

32-åringen går ut og inn av kasjotten, og nå har politiet fått nok.

En 32 år gammel mann fra Moss ble i dag varetektsfengslet i hele 15 uker - fram til han skal i retten  i slutten av august.

Vanligvis varetektsfengsles folk i perioder på mellom to og fire uker.

 Tatt med flatskjerm under armen

Årsaken til den lange varetektsperioden, er at mossingen er en hyppig gjenganger hos politiet.

Mossingen er tiltalt for en rekke tyverier - og skal ha stjålet alt fra en tilhenger tilhørende et begravelsesbyrå, til tekniske duppeditter og dyre skjerf.

Og natt til tirsdag ble han tatt igjen.

Da under et innbrudd i en bedrift på et industriområde i Moss, der han stjal en flatskjerm.

Nå ønsket politiet å holde mannen fengslet på grunn av fare for nye kriminelle handlinger. Og politiet fikk altså medhold i retten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ulykke på E6

    Nødetatene er på vei til et trafikkuhell mellom kryss 11 Jonsten i Råde og kryss 12 Halmstad i Rygge på E6, sydgående retning. Redusert fremkommelighet.

  • Ettersøksjegere truer med å slutte

    Syv ettersøksjegere i Eidsberg truer med å slutte dersom ikke Eidsberg kommune er villig til å øke betalingen. Det skriver Smaalenenes Avis. Jegerne sitter klare og rykker ut blant annet når vilt har forvillet seg innenfor gjerdene på E18 eller er blitt påkjørt. Nå truer de imidlertid med å legge ned alt arbeid fra 1. juli, dersom kommunen ikke er villig til å gi en lønnsøkning. Rådmannen vil avvente diskusjonen rundt lønn til den nye storkommune trer i kraft i 2020.