NRK Meny
Normal

Politiet har fått nok av gjenganger

32-åringen går ut og inn av kasjotten, og nå har politiet fått nok.

En 32 år gammel mann fra Moss ble i dag varetektsfengslet i hele 15 uker - fram til han skal i retten  i slutten av august.

Vanligvis varetektsfengsles folk i perioder på mellom to og fire uker.

 Tatt med flatskjerm under armen

Årsaken til den lange varetektsperioden, er at mossingen er en hyppig gjenganger hos politiet.

Mossingen er tiltalt for en rekke tyverier - og skal ha stjålet alt fra en tilhenger tilhørende et begravelsesbyrå, til tekniske duppeditter og dyre skjerf.

Og natt til tirsdag ble han tatt igjen.

Da under et innbrudd i en bedrift på et industriområde i Moss, der han stjal en flatskjerm.

Nå ønsket politiet å holde mannen fengslet på grunn av fare for nye kriminelle handlinger. Og politiet fikk altså medhold i retten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tage Pettersen avstår etterlønn

    Tidligere ordfører i Moss og nå stortingsrepresentant for Høyre, Tage Pettersen, avstår etterlønn i Moss. Det skriver han på sin egen Twitter-konto. Pettersen søkte om og fikk innvilget halvannen måneds etterlønn. Dette skapte reaksjoner, og det er derfor politikeren likevel har valgt å avstå muligheten. I en SMS skriver Pettersen at han nå er ferdig med saken og ikke vil uttale seg utover dette.

  • Arbeidsulykke på Manstad

    En person er fløyet til Ullevål sykehus med hodeskader etter en arbeidsulykke ved Manstad kjøtt. Det var Fredriksstad blad som først omtalte saken. Til NRK sier operasjonsleder ved politet at de er på stedet og starter etterforskning, men vet lite om hva som faktisk har skjedd. Det skal være snakk om en fall-ulykke, men det er ikke kjent hvor alvorlige skadene er.