NRK Meny
Normal

Person knivstukket i Sarpsborg

En person er sendt til sykehuset Kalnes etter en knivstikkingsepisode i Sarpsborg. En annen er pågrepet etter hendelsen.

– Vi fikk melding rett før klokken ett i natt om at en person var knivstukket. En person ligger nå på sykehuset Kalnes med det som viser seg ikke å være alvorlige skader, sier Runar Eriksen, operasjonsleder i Østfold-politiet.

Det var Sarpsborg arbeiderblad som først meldte om knivstikkingen.

Personen som er pågrepet er ennå ikke avhørt, men skal bli avhørt utover dagen. Ifølge politiet var det vitner til episoden, som skjedde i nærheten av en leilighet i Sarpsborg.

– Personen som ble angrepet har fått flere knivstikk flere steder på kroppen, sier Eriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må fjerne gjerde i 100-metersonen

    En hytteeier har fått frist ut året til å fjerne et strømførende gjerde ved Femsjøen i Halden, hvis dagbøter skal unngås. Halden kommune mener gjerdet hindrer retten til fri ferdsel, og bryter byggeforbudet i strandsonen.

  • Strømmen tilbake hos de fleste

    Ifølge Hafslund har alle bortsett fra fem husstander på Henstad fått strømmen tilbake, etter bruddet i Askim i morges. Strømmen gikk mellom klokka halv fire og fem i morges. Det var andre gang på kort tid strømmen blir borte i området, hele Trøgstad og deler av Askim var strømløse lørdag morgen.