NRK Meny
Normal

Person knivstukket i Sarpsborg

En person er sendt til sykehuset Kalnes etter en knivstikkingsepisode i Sarpsborg. En annen er pågrepet etter hendelsen.

– Vi fikk melding rett før klokken ett i natt om at en person var knivstukket. En person ligger nå på sykehuset Kalnes med det som viser seg ikke å være alvorlige skader, sier Runar Eriksen, operasjonsleder i Østfold-politiet.

Det var Sarpsborg arbeiderblad som først meldte om knivstikkingen.

Personen som er pågrepet er ennå ikke avhørt, men skal bli avhørt utover dagen. Ifølge politiet var det vitner til episoden, som skjedde i nærheten av en leilighet i Sarpsborg.

– Personen som ble angrepet har fått flere knivstikk flere steder på kroppen, sier Eriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi