NRK Meny
Normal

MITT GULLSTED: Staysman sitt eget Paradise Hotel

Stian Staysman Thorbjørnsen trives i rampelyset, gjerne i bar overkropp. Men når rampelyset er skrudd av, er artistens eget Paradise Hotel et bortgjemt, slitent krypinn i Onsøy.

Når rampelyset er skrudd av, er Staysmans eget Paradise Hotel et bortgjemt, slitent krypinn i skogen i Onsøy.

Finn Børge Stenbek har i anledning Fredrikstads 450-års jubileum besøkt fem fremtredende Fredrikstad-folk, som presenterer sine favorittsteder.

Først ute var scenekunstner og lokalpatriot Alexander Hermansen:

I anledning 450-årsjubileet har Finn Børge Stenbek møtt fem fremtredende folk fra Fredrikstad. Og det er trubadur, trebåt og Tordenskiold som er stikkord for når Alexander Hermansen viser frem sitt gullsted - i dag er en fredelig, vakker idyll ved Glommas munning. Men det var langt fra alltid slik.

Deretter var det modell Sonja Wanda sin tur til å vise frem sitt gullsted:

I anledning 450-årsjubileet har Finn Børge Stenbek møtt fem fremtredende folk fra Fredrikstad. Sonja Wanda flyktet fra et borgerkrigsherja Sør-Sudan og kom til Fredrikstad som 6-åring. I dag er 32-åringen internasjonal modell og skuespiller med egen frisørsalong - og tar oss med til sitt gullsted.

I tredje episode var det fotballspiller Tarik Elyounoussi som viste frem sin perle:

Seriemester i Hellas - pizzabud på sommeren. For fotballproffen er feriene hjemme i Fredrikstad ren avkobling, med dugnad i familiens pizzarestaurant og turer til hemmelige oaser. Bli med til Tarik Elyounoussis gullsted.

Fjerde episode tok oss til Engelsviken sammen med Secret Garden-vokalist Cathrine Iren Iversen:

For Cathrine Iren Iversen fra Engelsviken, som reiser verden rundt som solist i Secret Garden, er det godt å ha en trygg havn å komme hjem til.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Leirsteins meldinger var kjente

    Jon Gåsvatn, tidligere stortingsrepresentant for Østfold Frp, sier det var flere på Stortinget som visste om tekstmeldingene fra Ulf Leirstein der han foreslo trekantsex med en mindreårig. Det kom frem da Gåsvatn ble intervjuet på Dagsnytt 18 i går.

    Jon Jæger Gåsvatn (Frp)
    Foto: Frp
  • Veiarbeider på E6

    Høyre felt av E6 er stengt sørover like før Eidettunnelen i Sarpsborg i flere uker framover. Farten er satt ned til 70 km/t, så regn med ekstra kø i perioder med mye trafikk.